SiolNET. Posel danes Novice
 • Messenger
 • Messenger

Kaj je Petrol kupil od hrvaškega generala iz operacije Nevihta

2,82

termometer

Skupina Petrol se širi na Hrvaškem. Od hrvaške naftne družbe Crodux je odkupila del njene energetske dejavnosti: prodajo naravnega plina, ki naj bi ga kupil Geoplin v večinski lasti Petrola, utekočinjenega naravnega plina in električne energije.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • trdonja / 28.03.2019. ob 16:10

  Petrol v zadnjih letih deluje, kot dobro vodeno podjetje, s precej jasno strategijo diverzifikacije ob racionalizaciji osnovne dejavnosti, ki je čez 50 let morda ne bo več. Zdi se, da to dokazuje, tudi tale nakup. Upam, da ne bomo čez 10 let izvedeli, da gre za enako žeparsko "strategijo" kot pri širitvi Telekoma na Balkan.

 • avtobusar / 29.03.2019. ob 07:32

  O da, država Hrvaška je svoje generale, ki so iz varnega zavetja poveljevali, bogato "nagradila". Borci, ki so ležali v strelskih jarkih in nabirali revmo, pa ne morejo dobiti niti najslabše plačane službe. Tako se to dogaja po vojnih vihrah povsod po svetu.

 • Astrolog / 28.03.2019. ob 13:43

  Kapitalizem tako ali tako smrdi do neba, ni pomembno, kdo s kom in kolikokrat, saj ključno vlogo igra izključno dobiček, AMARITA je seveda prepričana, da za vsem stoji neka organizacija, ki sicer nikoli ni obstajala, besedno skovanko pa so prvi začeli uporabljati tisti na desnem političnem polu, ki nimajo ravno čiste preteklosti. Papagajsko ponavljanje floskul, ki jih SSKJ ne pozna, pri komerkoli ne izkazuje visokega IQ.

  • trdonja / 28.03.2019. ob 13:43

   Kapitalizem tako ali tako smrdi do neba, žal pa za vse druge oblike družbene ureditve nebo ni omejitev.

 • amarita / 28.03.2019. ob 12:58

  evo se en primer sodelovanja JUGOUDBOMAFIJE!!!!

 • zemljamogsna / 28.03.2019. ob 16:37

  Ponovno bomo jokal, da so nas Hrvati nasral.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.