SiolNET. Sportal Kolesarstvo
 • Messenger
 • Messenger
Sobotni intervju – Radoslav Rogina

Hrvatu je Slovenija dala vse #video

10

termometer

Rodil se je na Hrvaškem, ima hrvaško državljanstvo, a je po duši tudi Slovenec. Hrvaški kolesar Radoslav Rogina je skoraj vso kariero preživel pri nas, zato se počuti povsem domače, prav tako pa odlično govori slovensko. Na svoji poti je imel ob sebi pri Adrii Mobilu tudi Primoža Rogliča, o katerem se je razgovoril. Pred njim je še en cilj, ki bi ga rad dosegel, nato pa bi kolo postavil v kot.

Komentarji

5

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • niagara1 / 15.06.2019. ob 14:33

  Res je v Sloveniji nekaj zelo narobe ,da ljudi cenijo od kje so doma,isto kot zivali po pasmi ne pa po sposobnosti.Zalostno za drzavo ,ki se propagirajo ,da so nekaj vec kot drugi.Po statusu je Slovenija res bila v ospredju v Jugoslaviji ,po osvoboditvi pa se je status spremenil v drzavo korupcije.

 • theone / 15.06.2019. ob 12:03

  #amaise# tvoj komentar je čuden. Kdo razširja sovraštvo? A je kdo napisal kaj čez Hrvate? Jaz tega nisem zasledil.... meni osebno pa ni nobeno morje nič vredno, ker me to ne zanima. Vrednost je zelo subjektivna zadeva.... meni osebno od tega kar imam doma ni na svetu nič vrednejšega. Ironično je da ravno s tvojim komentarjen in nekimi primerjavami vrednosti širiš nestrpnost ...Odrasti.

 • vladojan / 15.06.2019. ob 13:45

  Tudi jaz nimam nič proti Hrvaški in Hrvatom. Vendar pa, ko je govora o naravnih lepotah lahko rečem, da so stvari relativne. Zame, na primer, je samo ena naša alpska dolina mnogo lepša od hrvaških kamnitih Kornatov. Če je pa za nekoga, ki je morda celo Slovenec, hrvaško morje več vredno kot cela Slovenija, potem ima pa zares problem.

 • Amaise / 15.06.2019. ob 07:31

  Le kaj je narobe, če je Hrvat? Nehajte že enkrat razširjati to sovraštvo! Jaz pa sem Slovenec in ljubim Hrvaško. Že njihovo morje je več vredno kot cela Slovenija.

 • kala123 / 16.06.2019. ob 09:13

  Vi ste slovenski državljan in nikoli Slovenec, pa še zelo, zelo preprost človek (v slabem pomenu te besede).

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.