SiolNET. Novice Svet
 • Messenger
 • Messenger

Hrvaška se pripravlja na migrantski val prihodnjo pomlad

3,07

termometer

Hrvaška se pripravlja na povečan prihod migrantov, ki ga pričakuje prihodnjo pomlad iz Turčije, Grčije ter Bosne in Hercegovine, danes poročajo hrvaški mediji. V ta namen bo policija med drugim kupila pet novih brezpilotnih letal, dodatno bodo opremili tudi migrantske centre. Večino sredstev bo prispevala Evropska unija.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • jbg / 17.10.2019. ob 15:12

  Bog daj hude zime!!

 • bleferji / 17.10.2019. ob 14:58

  Ma spoštovani gospodje in velecenjene spoštovane gospe: " Pa kdo mislite, da to naše bebavo-pohabljene, totalno nesposobne, butaste in arogantno-domišljave politike sploh posluša, saj jih nihče ne jemlje resno !" Priznajte si že enkrat, da ste nepomembni in preprosto navadni zdraharji, skrivači, lažnivci in odurno vsiljivi tipi, ko zaspite, sanjate in se zbudite z edino mislijo na denar.... !"

 • janez123 / 17.10.2019. ob 13:10

  mi bi morali postaviti mrtvo stražo

 • marsal / 17.10.2019. ob 11:54

  ali že uvajajo nove avtobusne linije k Slovenski meji !?

 • stanly / 17.10.2019. ob 12:17

  vse nakupe bo financirala EU, KAJ PA DELAJO SLO PREDSTAVNIKI V BRUSLJU, saj bi tudi naša država rabila nekaj letal, dronov, kamer in vse kar je potrebno za nadzor migrantskih tokov čez našo državo...

  • Wolf / 17.10.2019. ob 12:17

   Prav res rabimo več kamer, da bodo po TVju kazali posnetke, kako reveži napadajo Evropo, včasih celo s kakšnim otrokom v naročju. In pa drone, da bodo novinarji vedeli, kje lahko dobijo ekskluzivne, srce parajoče reportaže, vredne kakšne nagrade za objektivno poročanje. Sploh ob tistih planem v jok, ko grdi policaji izvajajo nasilje in jih trpajo v kombije, da jih odpeljejo v toplo zavetišče, z obilo hrane, obleke, pa še kakšen evro jim naskrivaj stisnejo v žep.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.