SiolNET. Siol Plus Kolumne
 • Messenger
 • Messenger

Hitler iz naše ulice

7,85

termometer

Decembra smo brali, kako je vrhovnega sodnika Zobca pri poskusu prihoda na delovno mesto grobo ustavil pravosodni policist.

Komentarji

29

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • janez123 / 20.12.2017. ob 07:22

  en kup besedičenja, grem stavit da policaj ni vedel kdo mu je odkuril mimo kontrole k liftu, seveda se je ustrašil da mu ne uide in ga malo trše zgrabil, videl je samo hrbet. Če potegnemo črto in bi gospod najvišji ob prihodu, prehodu nadzorne točke rekel, dobro jutro , ne bi bilo nobenih težav.

 • Leonidas / 20.12.2017. ob 09:40

  Zalostno da sodnik tako laže, na varnostnih kamerah se lepo vidi, da se ga policist ni niti dotaknil. Zobec gre v politiko in mora delati zdrahe. Na odlocitve vrhovnega sodisca pa stranke cakajo 2-3 leta. Ocitno se bolj ukvarja s samopromocijo, kot s svojo dejansko sluzbo...

  • truncek / 20.12.2017. ob 09:40

   Zobec je predstavnik stranke, ki dela samo zdraho, se gre korupcijo, ponareja dokumente, itd. In večina v tisti stranki (katere član ali vsaj simpatizer je tudi avtor tega prispevka) se ima za prvorazredne državljane in se do drugorazrednih obnašajo kot do smeti.

 • Cene / 20.12.2017. ob 10:05

  Prazno nakladanje. Sodniki, ki sodijo izključno po tem kar je napisano v zakonih, tudi kadar to ni v skladu z zdravo pametjo, bi se morali še posebej togo držati pravil. Kaj bi pa stalo gospoda sodnika, če bi opravil predpisani postopek pri vhodu na varovano območje? Prav nič, pa še povsem pravilno in odgovorno bi bilo! Ampak ne, osebek raje zavzame pozicijo nadčloveka za katerega pravila ne veljajo. Nevredno sodniškega poklica in povsem v skladu z realnim stanjem našega sodstva.

 • icsn / 20.12.2017. ob 08:48

  No ja, negdo mora opravljati tudi naloge nadzora in kot je janez123 ze napisal je to samo bla, bla, bla in nic drugega

 • oporečnik / 20.12.2017. ob 11:24

  Pravosodna gospoda je gospoda posebne vrste. Verjetno so tako tudi naučeni, da niti sošolca ne poznajo ob razpravi. Imamo pač gnilo družbo, za katero so krivi marsikateri sodniki, ki se tako zvišeno obnašajo!!!

 • gaber / 20.12.2017. ob 14:06

  Kljub temu, da g. Turk trdi, da tu ne gre za Sodnika in varnostnika, ampak ga zgolj zanimata sociologija in psihologija (ki ju drugače tako pridno zaničuje)... Zanima me, če bi tale varnostnik spustil v stavbo nekoga z zobotrebcem in bi le-ta potem špiknil G. Sodnika v zadnjo plat - bi varnostnik zgubil samo službo? Ali bi ga dotični sodnik tudi tožil za vse varnostnikovo premoženje?

 • Jerko / 20.12.2017. ob 08:59

  kaki "bedak" mora bit ta novinar ki je to napisal. Za mene ste taksni ljudje ki vedno iscete neke napake, samo zato da imate kaj za pisat in delat prepire.ce pa bi se slucajno kaj zgodlo pa bi pisali zakaj ga policist ni ustavil ce je zazvonil alarm.Neki red pa res mora bit, vsaj kaj se varnosti tice, in ce tega ti "novinar" nisi pripravljen sprejet, potem pa ne samo da nisi za novinarja, ampak nisi niti za nic ostalo, kvecemu si samo podpornik zmede, kriminala, neenakosti !

  • Eastmane / 20.12.2017. ob 08:59

   Žiga Turk ni NOVINAR! Pod njegovo sliko zgoraj klikni "o avtorju" pa ti bo marsikaj jasno.

  • kawboy / 20.12.2017. ob 08:59

   Če ste pazljivo prebrali kar je zgoraj napisano piše, da nismo (niso) vsi enaki in da nekateri čez službeni vhod ne gredo čez nobeno kontrolo. Zato je na mestu kritika za kaj pa za mene velja, če za njega ne velja. Se pravi, da se pravila za ene razlaga tako, za druge pa drugače. In taka pravila niso skladna z Ustavo. Pravilno bi bilo, da bi vse kontrolirali kateri vstopajo v stavbo in ne samo nekatere.

  • Eastmane / 20.12.2017. ob 08:59

   kawboy... Očitno varnostniki na službene vhodu nimajo navodilo da vsakega preverijo, tukaj, kjer je glavni vhod pač imajo in velja za vse. Ta tipček se zdaj vede kot kakšen otrok, ki so mu vzeli igračko. Človek je vzvišen, zanj je službeni vhod "vhod za služničad" in očitno mu je pod častjo da hodi tam.

 • gaber / 20.12.2017. ob 13:42

  Mar ne "zmerjajo" ravno konzervativci tako radi vse, ki se borijo za svoje pravice, s snežnikami? Pa se vedno pogosteje izkaže, kdo so v resnici te specijalne snežnike. Eno samo jokcajne nonstop. (nizko podpasno podvprašanje pa, g. Turk - a vam ta državni MSM (proti katerim imate tudi toliko za povedat) plačuje te vaše vsakotedenske prispevke, ki jih imate čas pisat v državni službi?)

 • traverza / 20.12.2017. ob 10:19

  Če kdo misli, se vede in dela kot mali bog, potem je mali bog in dolžnost organa je, da ga spomni, da smo vsi enaki in enakovredni pred zakonom. Bravo g. Policaj

 • Maj / 20.12.2017. ob 15:03

  Kaj pa lahko človek naredi, če ima hitlerja za soseda, ki nikomur ne da miru? A se naj vsi odselimo, tako kot se je že najbližja soseda?

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.