SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger
DR. IGOR GREGORIČ O DELOVANJU IN UKINITVI NIOSB

Razkrivamo šokantno pismo Gregoriča: piše tudi o nepotrebnih smrtih otrok #foto #video

10

termometer

Šef nedavno ukinjenega nacionalnega inštituta za otroške srčne bolezni (NIOSB) Igor Gregorič je za oddajo Argument razkril šokantno pismo na desetih straneh. V njem našteva domnevno nepotrebne smrti otrok. Med drugim navaja primer očeta, ki tudi po več kot treh letih še vedno ni dobil odgovora, zakaj je umrla njegova petletna hčerka Klavdija. Preiskave o dogodkih, ki so se zgodili julija 2015, na Zdravniški zbornici Slovenije namreč ni bilo.

Komentarji

29

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Doc / 11.01.2019. ob 07:19

  Politiki sistematično unicujejo intelekt v Sloveniji, da lahko lazje vladajo. Tudi sam sem bil soocen s podobnimi tezavami kot dr. Gregoric pri svojem delu. Ker se nisem obnasal, kot bi se “moral”, so me pri mojem delu vodstveni blokirali. In predvsem, ker nisem sin znanega zdravnika in ker nisem kimavec. Zdaj sem v tujini, kjer delam brez tezav, za dvojno placo in manj dela. Zalosten sem, ko gledam, kaj se dogaja v Sloveniji, ki jo bom imel vedno rad.

  • cuota / 11.01.2019. ob 07:19

   Ja,DOC,to bi pa že moral vedeti,da v Sloveniji velja pravilo:če nisi naš,si proti nam...in če si proti nam se te znebimo....

 • Oregon / 11.01.2019. ob 04:57

  bili smo in zgleda da tud ostajamo Balkan v najslabsem pomenu besede.

  • Matjaz / 11.01.2019. ob 04:57

   Da. Od Balkana smo vzeli le najslabše.saj Balkan ni le slabo. Ima tudi plati ki so lepse od tako opevanega zahoda. Toda Ne. Mi smo vzeli samo The Worst

 • cuota / 11.01.2019. ob 07:49

  Slovenci,ne razburjajte se po nepotrebnem,saj si s tem škodite sami sebi.Trenutno in osnovno pravilo v naši državi je sledeče:za tiste,ki so v zaprtem krogu elite,bo vedno dobro poskrbljeno,saj sem spadajo najvišji sloj doktorjev,odvetnikov,politikov, profesorjev...itd in ti si bodo med sabo pomagali,ostali navadni državljani pa odpademo kot muhe.V ta majhen in zaprt krog občasno vstopijo le bližnje sorodstvo in prijatelji...pika.Za spremembo trenutnega stanja se morajo zamenjati generacije.

  • cuota / 11.01.2019. ob 07:49

   Enemu minusarju že škodi resnica..saj ni edini...

 • Rudnik12 / 11.01.2019. ob 01:23

  Ne morem verjeti, v kaksni drzavi zivimo. Morilci in mafijci.

 • amarita / 10.01.2019. ob 22:35

  sIOLOVE CITALCE MORAM SPOMNITI DA dr.Igor Gregoric je vrhunski kirurg ki dela ze vrsto let v ZDA..."NASI" SO SE MU POSMEHOVALI IN ONEMOGOCILI DA JE ODSEL. vzeli so medijolkritetnega kirurga kateri v stirih letih je napravil 11 opreracij moral bi jih v tem casu po svetovnih normah izvrsiti 300!!! vec nimam kaj dodati ,ko citam take stvari ki se dogajajo v nasi Sloveniji leta Gospodova 2019!!!!in ne v Banglasesu!|!!!|

 • avtobusar / 11.01.2019. ob 10:05

  Zdravniški klan obstaja že zelo dolgo, pa politični, pa v drugih profesijah tudi. Tako imamo ljudi z isto izobrazbo in istimi dolžnostmi "prve lige" in ostalo "rajo". Kdor se v eliti upa kaj reči, predlagati, spremeniti, ga le-ta preprosto izloči, zaznamuje, ožigosa in onemogoči. "Ali si naš, ali pa te ni". V avtobusnih podjetjih so vozniki "prve lige" vedno vozili najboljše (nove) avtobuse, na najboljših linijah, kjer so tudi najbolje zaslužili (pa tudi kradli).

 • HLKP1948 / 11.01.2019. ob 12:46

  Jaz sem pa prepričan. de bojo gospod aktualni minister za naše zdrauje zadevo uredili. So poznani med drugim še iz pravljice o bolnišnici Celje in eritropoetinom. Pa o stimulacijah iz pištoletam tudi. De o generalderektorjih ki so bili nekaku po temle vrstem redu. Najpopreje recimo, inženir strojništva. Poklej ekspert za smučarska in drugačna obuvala. Pa nartazadne še aktualni sadikar iz Semenarne. In tudi ministrov iz njihovimi adlatusi naj se buhusmili.

 • janez123 / 11.01.2019. ob 08:51

  ja pri nas v javnem sektorju so važne veze ,poznastva, znanje , strokovnost sta na zadnjem mestu.

 • emilio / 11.01.2019. ob 13:48

  Dabom cim krajsi: To kar je slo. politika naredila Dr. Gregoricu je prava sramota! Ubogi mali slovenceljni. Niti velikodusne pomoci za otroke ne sprejemate!? Ali res sami vse najbolje znate? Ali zato pametni odhajajo v tujino? zagotovo vsi s tezkim srcem!? Vedite, da v EU inzenir, ki pregleduje projekte dobi 1000€ na dan, ce svetuje pa najmanj 2000€ na dan! Tu pa govorimo o vrhunskem znanju. Kaj pa svetovalci NLB, ki so dobili 5000€ na dan, to pa je O K, ker so jih povabili "nasi" !?

 • emilio / 11.01.2019. ob 15:59

  Moti me, da se komentatorji ne spravite na te novinarje, ki "vsecno" oblastnikom pisejo neresnice in zavajajo javnost. Menim, da so zelo odgovorni za stanje v Sloveniji. Ce bi vsaj malo tistega kar vedo (preprican sem, da vecina njih pozna resnico) napisali po resnici, bi javno mnenje zagotovo spremenili. Ko smo o tem vprasali priznanega novinarja, nam, cca.15 osebam pove: takoj izgubim sluzbo!!!

  • Metulj / 11.01.2019. ob 15:59

   njihove hiše so plačane s strani politike (občina ipd) ali pa celo v njih lasti. pišejo kar naročijo (volitve so sploh dober primer). to bi morali prepovedati

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.