SiolNET. Digisvet Novice
 • Messenger
 • Messenger

Facebook je potiho umaknil besedo "brezplačno": kaj se dogaja?

4,88

termometer

Fraza "Brezplačno je in tako bo tudi ostalo." je bila dolga leta stalnica začetne strani družbenega omrežja Facebook, zdaj pa jo je zamenjal slogan "Je hitro in enostavno." Sprememba se je zgodila zelo potiho, torej brez napovedi ali kakršnegakoli pojasnila s strani Facebooka. O vzrokih za zamenjavo slogana lahko zato za zdaj le ugibamo.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Oregon / 31.08.2019. ob 23:31

  SUNNY, sploh nisem obozevalec FB, ampak nekaj ze mora biti, da dela milijarde. Ime zelo sede, kot recimo McDonald's. Zamisli da bi se slednjemu reklo Pr Čebularju recimo, al pa Knox... Nikoli ne bi uspeli. Tako pač je. Poleg tega pa tam dela na tisoče podkovanih ljudi, ki to vedo bolje kot ti in jaz.

 • DamDam / 01.09.2019. ob 12:06

  Uporaba Facebooka ni bila nikoli zastonj. Marku smo posredovali svoje podatke, marsikdo svojo zasebnost, da nas je lažje bombardiral z oglasi , naše podatke pa prodajal naprej. Fb je dejansko postal neuporaben, saj mrgoli reklam , fakeov in bedastoč.....

 • Sunny / 31.08.2019. ob 23:22

  facebook je eno veliko sranje .. pa saj je že samo ime "facebook" skrajno primitivno :)

 • GLEJGA / 01.09.2019. ob 18:41

  Facebook je za''FEJSTBUKOVE''ovce.

 • Guzjebescu / 01.09.2019. ob 14:56

  Plačuješ z uporabo. To pomeni, da dobijo od tebe podatke, ki si jih objavil in jih nato tržijo. Ne plačuješ v takem ali drugačnem denarju, ampak z vdorom v tvojo zasebnost. Ne gre samo, da oni (fb) vidijo tvoje objave, ampak na podlagi njih tudi vidiš oglase za produkte. Nič novega, oglaševanje je navzočo pri veliko aplikacijah, ki so sicer zastonjske. Ampak v primeru fb plačuješ huje, saj je vse kar narediš v tej aplikaciji njihova last.

 • DavidoffC / 01.09.2019. ob 19:08

  Naj začnejo zaračunavati, da lahko končno zbrišem račun na tem frdamanem šitbuku :)

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.