SiolNET. Posel danes Novice
 • Messenger
 • Messenger

Adrijine pilote snubijo pri Emirates, kabinsko osebje pri Wizz Air #video

5,48

termometer

Ob stečaju Adrie Airways se postavlja vprašanje, kje bodo nove službe našli piloti in člani kabinskega osebja propadlega letalskega prevoznika. Medtem ko so se v javnosti že pojavile informacije, da naj bi se za Adrijine pilote zanimal poljski Lot, bodo danes v Ljubljani nove pilote iskali predstavniki letalske družbe Emirates. Za Adrijino kabinsko osebje se zanima madžarski Wizz Air, katerega predstavniki bodo razgovore s kandidati v Ljubljani opravili v petek.

Komentarji

11

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • slomevzha1 / 10.10.2019. ob 09:49

  Prav je, da piloti in kabinsko osebje dobijo čimprej nove službe, ker so najmanj krivi za vse, kar se dogaja okrog Adrie. Razni poslovneži, špekulanti in podobna navlaka, ki so dejansko potopili Adrio, bodo že poiskali novo žrtev.

 • MarkJurko / 10.10.2019. ob 10:20

  Dve zadevi. Madžarski nizkocenovni, preživi z dokaj poceni vozovnicami, Adria z zelo dragimi ne. Ja, kot povsod pri naših propadlih firmah, delavci niso krivi, ker za te zadeve skrbi vodstvo. Ne razumem, če nekdo izčrpa podjetje in gre v stečaj, kako lahko dobi enako priložnost v drugem podjetju. Taki ljudje bi morali na cesto in nikoli več na kako vodilno mesto, denarja pa si tako ali tako nagrebejo, da živijo še naprej brez pomanjkanja.

  • satir / 10.10.2019. ob 10:20

   Ljudje ki znajo izčrpavati so dobrodošli in zaščiteni, saj jih bodo tudi sedanji in bodoči politiki na oblasti radi uporabili za lumparije in svojo provizijo. Pač naši politiki se ne počutijo kot del Slovenije, še manj da je Slovenija njihova sicer ne bi kradli na veliko. Namreč, ne poznam kmeta, ki bi ponoči kradel krompir iz svoje njive.

 • Dekammeron / 10.10.2019. ob 15:12

  Vsi govorijo samo o pilotih in stevardesah, kaj pa še enkrat toliko zapolsenih v Adrii, ki prav tako niso nič krivi za nastalo situacijo in ki so v večini prejemali bistveno nižje plače kot leteče osebje?

 • satir / 10.10.2019. ob 10:49

  Kabinsko osebje in piloti bodo končno prišli do boljših plač, še dobro da je Adria propadla...juhu

 • bocob / 10.10.2019. ob 10:44

  SLOMEVZHA1, pozabil si omeniti politike. Ti imajo najvecjo odgovornost za propad Adrie. Oni so nastavljali vodstvo in prodali Adrio. Kocjancic, Tajnikar in ostali uspesnezi iz leve prominence.

 • Jes / 10.10.2019. ob 16:12

  Adriine pilote. Nepismeni novinarji ...

 • lucijan.praprotnik@gmail.com / 13.10.2019. ob 19:41

  Prav je sa piloti stevardese in stevardi čim prej dobijo nove in boljše službe seveda z višjo plačo in delovnimi pogoji. Vendar pa si tudi jaz želim delati kot stevard na eni izmed letalskih družb kot npr Emirates kjer dela tudi moj bratranec ki je kapetan Emirates A380 ali pa pri QATAR AIRWAYS ki je prav tako super firma, mogoče pa bi raje za začetek šel na kakšen nizkocenovni prevoznik kot npr. Ryanair. In ali je sploh možno tudi za moške da lahko postanejo stevardi???

 • uporabnik51 / 11.10.2019. ob 12:58

  Zastonj bodo dobili drago šolane kadre, pustili nam bodo samo nižje osebje za pucat in wc stražit. Žal, tudi jaz bi tako ravnal.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.