Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 12. 2015,
8.35

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

advertorial ogrevanje električna energija stroški ogrevanja toplotna črpalka

Torek, 1. 12. 2015, 8.35

2 meseca

Ste za eko? Elektro energija nagrajuje vaše odločitve!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

V družbi Elektro energija nagrajujejo okoljsko ozaveščene odjemalce in jih s posebnimi popusti spodbujajo k odgovornemu ravnanju.

Toplotna črpalka: nižji strošek ogrevanja in manjša obremenitev za okolje

S toplotno črpalko lahko v gospodinjstvu prihranite pri stroških ogrevanja, hkrati pa pridobite večjo energetsko neodvisnost. Z njo lahko ogrevate ali hladite ter si zagotovile toplo sanitarno vodo.

Prednosti toplotnih črpalk

- nižji strošek ogrevanja (izračun prihranka), - manjša obremenitev za okolje (ni izpustov škodljivih snovi), - skoraj ne potrebujejo vzdrževanja, - dolga življenjska doba, - poleti lahko z njimi hladimo, - udobje: ni treba skrbeti za dobavo energenta in čiščenje dimnika.

Več o ponudbi na stani Elektra energija.

Elektro energija poskrbi za celotno rešitev

Njihov partner Elektro Ljubljana OVE nudi širok izbor toplotnih črpalk zrak-voda za novogradnje in obstoječe objekte. Pri zamenjavi obstoječe kotlovnice na kurilno olje ali utekočinjen naftni plin za zračno toplotno črpalko vam s projekcijami in predhodnimi izračuni zagotavljajo zmanjšanje letnih stroškov ogrevanja za več kot polovico. Ob sklenitvi rednega letnega servisa vam nudijo tudi triletno garancijo za toplotno črpalko.

Vozite električni avtomobil?

Družba Elektro energija nagrajuje tiste, ki vozijo električni avtomobil in mislijo na okolje ter svoje jeklene konjiče polnijo doma. Pripravili so najnižje cene elektrike v nižji tarifi, hkrati pa podarjajo tudi 5 odstotkov popusta na mesečno ceno elektrike.

Lepši dom in zdrava toplota z IR-paneli

Če v svojem domu potrebujete dodatno ogrevanje, se lahko odločite za zdravju prijazne IR-panele. Montaža IR-panelov v stanovanju ali hiši ne zahteva večjih posegov, z inovativnimi možnostmi oblikovanja pa jih lahko vsakemu prostoru individualno prilagodite – tako v vaše prostore poleg toplote zraka prinesejo tudi estetiko.

Prednosti IR-panelov:

IR-paneli prinašajo zdravju prijaznejši način ogrevanja, saj je njihova toplota podobna sončni, po prostoru pa se razporedi enakomerno in blagodejno vpliva na počutje stanovalcev. Toplota IR-panelov zraka ne izsušuje, pripomore pa k sušenju vlažnih zidov in s tem h kakovosti življenja v prostorih. Enakomerna razporeditev toplote ne povzroča kroženja prašnih delcev, kar je še posebej ugodno za astmatike. IR-paneli pretvorijo 98 odstotkov električne energije v toploto in tako nudijo tudi do 60 odstotkov cenejše ogrevanje – v primerjavi s kurilnim oljem.

Ne spreglejte