Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
3. 3. 2019,
12.16

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Gospodarsko razstavišče sejem dom

Nedelja, 3. 3. 2019, 12.16

5 let, 1 mesec

Po ključne rešitve na sejem Dom

Oglasno sporočilo
Sejem dom

Gradite, obnavljate ali pa to načrtujete? Na Gospodarskem razstavišču bo od 5. do 10. marca največji sejem s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah. Pregled nad ponudbo 528 podjetij iz 26 držav, predstavitev zadnjih novosti in trendov na enem mestu, neposreden stik s proizvajalci ter sejemske ugodnosti razstavljavcev naj privabijo tudi vas, da obiščete sejem Dom.

Sejem dom | Foto:

Vse za gradnjo in prenovo

Na sejmu najdete različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo ter izdelke in storitve za varovanje in urejanje okolice.

Sejem dom | Foto:

Posvetujte se s strokovnjaki!

Na voljo so vam vse dni sejma z brezplačnimi nasveti. Zbirate informacije o ničenergijskem standardu, o pasivni ali ničenergijski gradnji? Razmišljate o izolaciji fasade? Nova kritina? Okna, vrata? Je račun za ogrevanje previsok? Imate težave z vlago? Bi nove stopnice? Kaj pa okolica hiše? Ključne rešitve za vaša vprašanja ponujajo svetovalci Mreže ENSVET – Eko sklada in Gradbenega inštituta ZRMK.

Sejem dom | Foto:

Zagotovite si vstopnico prek spleta in se izognite gneči na sejemskih blagajnah. S spletno vstopnico imate tudi brezplačen prevoz z avtobusom LPP na razstavišče in nazaj. Če pa s spletnim nakupom pohitite do 4. marca, v predprodaji kupite vstopnico po znižani ceni za 8 ali 6 evrov

Sejem dom | Foto:

Oglejte si sejem ceneje v času HAPPY HOUR!

Znižana vstopnica za šest evrov v torek, sredo, četrtek in petek (od 5. do 8. marca) od 13. do 16. ure, v soboto (9. marca) od 17. ure do zaprtja, v nedeljo (10. marca) od 16. ure do zaprtja. Obiskovalkam na vaš praznik, 8. marca, ponujamo znižano vstopnico ves dan.

Sejem dom | Foto:

Sejemski popusti

Razstavljavci so za obiskovalce pripravili številne sejemske popuste. Z več informacijami o ugodnostih vam bodo postregli razstavljavci sami.

Sejem dom | Foto:

Načrtujte svoj obisk!

Prelistajte katalog že doma in si naredite načrt obiska sejma. Ob nakupu vstopnice prejmete tiskani katalog, ki vam bo služil tudi kot priročnik, hkrati pa v njem najdete seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

Razstavljavci in svetovalci vas pričakujejo od torka do sobote od 10. do 19. ure, v nedeljo pa do 18. ure.

Več: www.sejemdom.si


Naročnik oglasne vsebine je  GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE D.O.O.

Ne spreglejte