SiolNET. Dom Prenova in gradnja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kako s pravilno izbiro oken poskrbeti za večjo energetsko učinkovitost?

Oglasno sporočilo

Energetska učinkovitost pri izbiri oken je ključna, saj tako privarčujemo denar in se izognemo številnim preglavicam. Kako torej zagotoviti čim boljši izkoristek energije? Odgovor je dobra izolacija novega doma, pomemben del tega pa so tudi kakovostna okna.

Arcont

Izbor cenejših in nekakovostnih oken ne zagotavlja manjšega stroška

Vsako okno ni isto in detajli so še kako pomembni – posebno pri kakovosti. Nekakovostna okna pogostokrat veljajo za glavnega krivca velike izgube toplotne energije. Njihova slabost pa je tudi povečan izpust škodljivih emisij v okolje, saj moramo zaradi slabe izolacije proizvajati več energije, kar pa seveda povzroča še več izpustov. Če menite, da bo izbor cenejših oken "odpihnil" vaše skrbi, je žal ravno obratno – slabša okna bodo v resnici na dolgi rok "odpihnila" vaše prihranke, ki jih boste morali nameniti proizvajanju toplotne energije in obsežnejšemu vzdrževanju.

Ste pri svojih oknih preverili, ali imajo uležajno okovje, TGI-distančnik stekla, izoliran polični profil in ojačitve po gradbenih smernicah? Vse to so podrobnosti, ki so še kako pomembne, saj pozitivno vplivajo na energetski izkoristek. Prav to pa so tudi prednosti, ki jih zagotavlja Arcontova nova linija oken PREMIUM+. Spoznajte jo!

Arcont

Kam po energetsko učinkovita okna?

Če iščete kakovostna okna, je pravi naslov podjetje Arcont okna & vrata, kjer že več kot 20 let razvijajo energetsko učinkovita okna, letos pa predstavljajo nov standard – novo izjemno linijo izdelkov PREMIUM+. Optimalno izolacijo zagotavljajo 48-milimetrsko troslojno steklo (Ug=0,5 W/m2K), okna s toplotno prehodnostjo Uw 0,78 W/m2K, ki sedaj omogočajo skoraj 10-odstotno boljšo toplotno izolativnost, in novi izolirani poličniki. Nov standard so pri Arcont okna & vrata postavili tudi pri montaži, kjer po novem uporabljajo mehkocelično peno, ki preprečuje nastanek mikrorazpok in s tem prehod zraka. Poleg tega ima nova pena tudi dobro zvočno in toplotno izolativnost, zrakotesnost* ter ne prepušča pare.

*10-krat večja od navadne pene PU na podlagi testov ZAG.

Vse na enem mestu – tudi nadstandardna nadgradnja

Pri Arcont okna & vrata so mislili na vse – tudi ko želite več. Linijo PREMIUM+ lahko enostavno nadgradite in dobite vse, kar potrebujete "pod eno streho". V liniji PREMIUM+ nadstandardno nudijo senčila in kakovostne elektropogone s krmiljenjem priznanega proizvajalca Somfy, ki nudi petletno garancijo. Sistem omogoča tiho delovanje pogonov, prav tako pa je pripravljen za pametne inštalacije in krmiljenje z mobilno napravo, ponuja pa tudi napredne senzorje za dež, veter in sonce. Izberete lahko katerokoli nadgraditev, pri tem pa vam z veseljem pomagajo Arcontovi svetovalci.

Arcont

Nov standard za enako ceno

In kaj je najboljše? V podjetju Arcont okna & vrata ponudbe v novi liniji PREMIUM+ niso podražili! Že obstoječi liniji so dodali nove napredne funkcionalnosti, ki zagotavljajo višjo raven udobja – in to za nespremenjeno ceno! Poskrbite za energetsko varčnost in izberite kakovostna okna Arcont iz linije PREMIUM+, ki predstavljajo novo kategorijo standarda in še boljši energetski izkoristek. Več si lahko preberete tukaj.

Arcont


Naročnik oglasne vsebine je ARCONT IP D.O.O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin