Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 10. 2018,
7.15

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Tilt d.o.o.

Video: Gal Ancelj

Natisni članek

advertorial iRobot Roomba

Torek, 9. 10. 2018, 7.15

2 meseca, 1 teden

Kako je pametni robot olajšal življenje slovenski družini #video

Vsebino omogoča Tilt d.o.o.

Video: Gal Ancelj

Razigrani in lačni najstnici ter samosvoj kuža – to je včasih zagotovilo za nered in nekaj slabe volje. In tako je bilo tudi v naši družini, vse dokler se nismo odločili za posvojitev … in ko je Roomba prvič zaplesala v njihovem stanovanju, je vse postalo drugače.

"Lakota, huda lakota!" Tako godrnjajo trebuščkih lačnih najstnic, ki po dolgem dnevu v šoli, prideta domov in komaj čakata, da kaj pojesta. Najprej piškot, potem malo sadja, kakšen kreker in če je čas, se spravita tudi za štedilnik. Rezultat: siti želodci in kaos na kuhinjskih tleh! Svoje doda tudi mali Čarli, ki veselo skaklja iz vrta v dnevno sobo, kamor rade volje prinese kakšen jesenski list ali pest zemlje, ki se zelo zvito skrije v novo preprogo.

In ko pridejo starši po dolgem delovniku končno domov, je slaba volja tako rekoč neizogibna.

"Nisem bila jaz!"

So vam takšni izgovori znani? Niste edini. V marsikateri družini se stanovanje umaže kar samo od sebe, smeti pa se na tleh kar pojavijo. Očitno se morate sprijazniti z dejstvom, da se pri vas morda skrivajo nevidni možički, ki vam smetijo po stanovanju.

In kdo bo vse to pospravil? Po dolgem delovniku je verjetno sesanje in pometanje zadnja stvar, ki vam pride na misel. Kaj pa, če bi si olajšali vsakdanja opravila in v svojo družino sprejeli pametnega robota, ki bo z veseljem pospravil vse vaše smeti? Da, Roomba komaj čaka, da zapleše po vaši dnevni sobi!

iRobot se inteligentno giba po prostoru in brezhibno očisti vsak kotiček doma, tudi okrog pohištva in pod njim. | Foto: iRobot se inteligentno giba po prostoru in brezhibno očisti vsak kotiček doma, tudi okrog pohištva in pod njim.

iRobot – zmogljivejši in še dostopnejši

iRobot je takoj osvojil srca naše družine, ki je malega pomočnika takoj sprejela kot novega člana družine. Izbrali so iRobot® Roomba® e5 s tristopenjskim sistemom čiščenja. Gre za novejšega člana družine iRobot, ki zagotavlja še bolj izpopolnjeno in učinkovito sesanje, saj je opremljen z dvema večslojnima gumijastima krtačama in učinkovitim filtrom, dodali pa so mu napredno tehnologijo sesanja Power-Lifting.

Pametni iRobot je kljub začetni nejeveri mame, ki je vedno zaupala le tradicionalnemu sesalniku, takoj dokazal, da brez njega ne bodo več mogli shajati. Postal je njihov drugi hišni ljubljenček, ki zelo zavzeto uboga tudi ukaze na daljavo.

iRobot upravljamo lahko namreč kjerkoli, sam se vrne v svojo bazo in se napolni, natančno očisti kote, se spretno vrti okrog stolov in se suka po stanovanju tudi takrat, ko nismo doma.

Ključne lastnosti novega člana, iRobot Roomba e5:

Vedno na svojem mestu: prek aplikacije sesalnik poženete in ga  na koncu tudi usmerite nazaj na svojo postajo. | Foto: Vedno na svojem mestu: prek aplikacije sesalnik poženete in ga na koncu tudi usmerite nazaj na svojo postajo. #Brezhibno tudi očem nevidno: tehnologija sesanja Power-Lifting omogoča petkratno moč sesanja v primerjavi s serijo Roomba 600, visokoučinkoviti filter pa brez težav opravi z umazanijo in živalskimi dlakami, tudi z očem nevidnimi. Primeren je tudi za alergike, saj zajame kar 99 odstotkov cvetnega prahu, plesni, prahu ter mačjih in pasjih alergenov iz vsakega skritega kotička.

#Uspešno tudi pri trdovratni umazaniji: njegova moč resnično navdušuje, saj, zahvaljujoč tristopenjskemu sistemu čiščenja in dvema večslojnima gumijastima krtačama ter tehnologiji Power-Lifting, odstrani tudi zažrto umazanijo.

#Zapleše tudi v kotih: stranska krtača odlično opravlja svojo nalogo in počisti celo umazanijo v kotih in na robovih.

#Zapomni si prostore v vašem stanovanju: komplet inteligentnih senzorjev, ki vsako sekundo sprejmejo več kot 60 odločitev, omogoča, da se pametno in premišljeno giba po prostoru ter brezhibno očisti vsak kotiček doma, tudi okrog pohištva in pod njim.

#Pametno zaznavanje umazanije: senzorji Dirt Detect bodo Roombo opozorili, kje mora bolj intenzivno posesati – glede na umazanijo in na podatek, kje se pogosteje gibamo.

#Pospravi se sam: sesalnik Roomba e5 se po čiščenju samodejno vrne v bazo in napolni, tako da je vselej pripravljen na novo čiščenje. Njegov čas delovanja je do 90 minut.

#Brez strahu pred stopnicami: senzorji Cliff Detect preprečujejo, da bi robotski sesalnik padel po stopnicah.

iRobot | Foto: Pametni pomočnik, ki bo do podrobnosti poznal vaše stanovanje

V najnovejši iRobot so vložili najbolj inovativno tehnologijo, s katero so razvili sesalec, ki zmore še več. iRobot je danes zato še pametnejši: ker je povezljiv s spletom, omogoča, da lahko z aplikacijo iRobot HOME vnaprej nastavimo urnik čiščenja ali robotski sesalnik vključimo od koderkoli. To pomeni, da se boste vedno vrnili v čisto in posesano stanovanje. Upravljate ga lahko iz službe, iz avta na poti domov ali kar med večerjo pri prijateljih.

Prek preproste aplikacije, ki si jo lahko brezplačno naložite na svoj pametni telefon, boste v nekaj klikih posesali celotno stanovanje. Sliši se sanjsko in skoraj kot v kakšnem znanstveno-fantastičnem filmu, vendar je še kako resnično.

Združljiv je tudi s pametnima osebnima pomočnikoma Amazon Alexa in Google Assistent. Tako se bo lahko na primer ugasnil, ko boste prevzeli klic, ali začel sesati, ko boste zapustili dom.

iRobot roboti so na voljo že od 200 evrov naprej

Z več kot 25-letnimi izkušnjami in nenehnimi inovacijami na področju robotike za domačo uporabo ponuja iRobot širok spekter robotov za sesanje in čiščenje, primernih za vsak žep. Na voljo so že od 200 evrov naprej.

Zagotovite si več prostega časa z robotskim sesalnikom iRobot

iRobot | Foto:

kupi zdaj | Foto:

 

Zakaj bi toliko časa zapravili za sesanje stanovanja, če lahko preprosto uživate in si privoščite več časa zase in za svoje najdražje.

Sodoben življenjski tempo nas prisili, da spremenimo svoje navade in iščemo pametne rešitve, ki nam bodo olajšale manj pomembna opravila, kot je sesanje. Prav zato je iRobot postal nepogrešljiv pomočnik številnih družin, ki zdaj uživajo v neskončnih prostih urah in se zvečer vedno znova vračajo v počiščen dom.

Ne spreglejte