SiolNET. Dom Pametni dom
Vsebino omogoča VITANEST D.O.O.
  • Messenger
  • Messenger

Edinstvena klimatska naprava na trgu

Vsebino omogoča VITANEST D.O.O.

Stenska klimatska naprava MITSUBISHI ELECTRIC, model MSZ-LN, je edinstvena klimatska naprava na trgu, tako po videzu kot po funkciji.

Vitanest

Kaj naredi to klimatsko napravo edinstveno?

1. Oblikovanje, ki je veliko več kot le estetika

Ohišje notranje enote je ravnih linij in v posebnih lesketajočih se barvah, kar pritegne pozornost in pričara doživetje razkošja, sam material pa zagotavlja enak videz vso življenjsko dobo naprave. Vitalne dele notranje enote ščiti nano premaz, ki preprečuje nalaganje prahu in podaljša življenjsko dobo. Dobavljiva je v štirih barvnih odtenkih: bela, biserno bela, oniks črna in rubinasto rdeča. 

2. Najvišja energijska učinkovitost in varčno delovanje

Modela hladilne moči 2,5 kW in 3,5 kW se uvrščata v energijski razred A+++, najvišji razred energijske učinkovitosti. Inverterska tehnologija, izmenjevalnik toplote z veliko površino izmenjave in infrardeči senzor, ki zaznava prisotnosti oseb v prostoru, pripomorejo k tako visoki učinkovitosti in varčnemu delovanju. S pomočjo infrardečega senzorja naprava zazna gibanje ljudi, in glede na to prilagaja ter usmerja zračni tok. Dvojne lamele zrak avtomatsko usmerijo na pravo mesto ob pravem času.

Vitanest

3. Filtrirni sistem 

Filter Plasma Quad omogoča nevtralizacijo prašnih delcev (do PM 2,5) ter virusov in bakterij.

4. Enostavno upravljanje tudi na daljavo  

Klimatsko napravo je mogoče upravljati in nadzorovati na daljavo prek daljinskega upravljalnika ali oblaka MELCloud.

5. Ne le hlajenje, tudi ogrevanje pri izjemno nizkih zimskih temperaturah

V seriji modelov MSZ-LN ponujamo tudi take, ki so edini vir ogrevanja in prostore učinkovito ogrejejo tudi pozimi, in sicer do -25 stopinj Celzija zunanje temperature.   

Vas zanima edinstvena klimatska naprava na trgu, s katero bodo vaši prostori videti še lepši in bodo bistveno izboljšali bivalno udobje? Za podrobne informacije o dobavi in mreži monterjev nas pokličite na brezplačno številko 080 1959.


Avtor članka: Karmen Kompara, VITANEST d. o. o.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin