SiolNET. Dom Oprema in dekor
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vaze zavidljivih dimenzij

3

termometer

Uporaba vrtov, sedenje pod drevesi in uživanje na prostem niso več daleč. To dobro razumejo tudi v podjetju Vondom, kjer nastaja pohištvo in dekorativno o elementi za zunanje prostore.

Podjetje Vondom opisujejo kot mlado, inovativno in dinamično znamko, ki je s svojo produkcijo komercializirala avantgardno oblikovalsko pohištvo tako za zunanje in notranje prostore, dodatke za dom, med katerimi se najdejo tudi luči.

Pod različne izdelke in kolekcije se podpisujejo različna oblikovalska imena, med njimi Stefano Giovannoni, Ludovica + Roberto Palomba, Javier Mariscal, Karim Rashid, A-cero, Ramón Esteve in drugi. Tako je tudi v primeru najrazličnejših Vondomovih vaz zavidljivih dimenzij, ki so si jih njeni ustvarjalci zamislili za zunanje prostore.

Te nosijo različne oblikovalske zgodbe, tako v tehnologiji nastanka kot uporabi materiala in njihovih končnih podobah. Umeščene v različne ambiente oblikujejo samosvoje dekorativne poudarke z bolj ali manj konkretnimi asociacijami in naracijami, ki jih zbujajo. Ti zagotovo težko ostanejo neopazni in nekomunikativni del zasnove prostora, še manj zadržani oblikovalski element.

Izdelki Vondom stremijo k izražanju mediteranskega stila, ki govori o uživanju življenja, kar pa uteleša tudi vsaka izmed vaz, a na preprost in svojstven način. Tako kot drugi izdelki znamke so za vaze uporabljeni materiali premišljeno izbrani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin