Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 12. 2017,
14.59

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

advertorial silvestrovanje Telekom Slovenije

Petek, 22. 12. 2017, 14.59

2 meseca, 1 teden

Top ideje za resnično nepozabno silvestrovo

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Že odštevate dni do najdaljše noči v letu? Za vas smo pripravili nekaj nepogrešljivih idej, s katerimi bo vaša zabava resnično bombastičen vstop v novo leto.

zabva,a novo leto | Foto: Silvestrovo ima poseben čar, je noč, ki se ne more kosati z nobeno drugo v letu, zato je prav, da se ji poklonimo z zabavo, o kateri bomo govorili naslednjih 364 dni.

Da bo resnično tako, potrebujete predvsem tri obvezne elemente: naelektreno in veselo vzdušje, pravo klapo najboljših prijateljev ter ne nazadnje: nabor pripomočkov, ki pričarajo resnično top zabavo.

Prva dva elementa sta nedvomno najbolj povezana: v dobri družbi je vedno najboljša energija, se strinjate? In če jo boste znali začiniti s pravo izbiro pripomočkov, bo še bolj odmevno! Katerimi? Berite dalje!

silvestrovo, zabava | Foto:

Pet nepremagljivih za najdaljšo noč v letu

Ne glede na to, kakšen bo slog vaše silvestrske zabave, morate poskrbeti za pravo vzdušje, tudi s pomočjo petih spodnjih pripomočkov, ki bodo poživili vzdušje.

pametna ura | Foto: 1. Pametna ura Gear S3 Frontier Bluetooth: ne samo zato, da boste vedeli, kdaj se resnično začenja odštevanje do polnoči, ampak predvsem zato, da bo vaša zabava vedno na vrhuncu. S pametno uro lahko namreč vodite celotno dogajanje na domačem plesišču. Prevzemite vajeti dirigenta in izbirajte glasbo kar prek seznama na svoji uri!

 

prenosnik | Foto: 2. Prenosni računalnik Asus: za dobro vzdušje, ki bo trajalo dolgo v noč, tudi s pomočjo računalnika: da priklopite najboljšo glasbo ali pogledate kakšen zanimiv plesni korak prek kanala YouTube. Nikakor ne pozabite na pravi izbor glasbe, ki bo nedvomno najboljši motivator vsake zabave. 

 

zvočnik | Foto: 3. Bluetooth zvočniki: dobra glasba brez dobrih zvočnikov izgubi kakovost. Prav zato je pomembno, da poskrbite za dober zvok in s tem za pravi dvig plesne temperature. Ni samo zelo estetski, zvočnik JBL je ravno tisto, kar je še manjkalo, da bo res donelo. Brez kablov in z več prostora za ples!

gopro | Foto: 4. Kamera GoPro: vsekakor "must have" zabav, ki jih želite ovekovečiti v napredni video. Naj vaše silvestrovo postane virtualno, tudi s kakšnimi prenosi v živo prek Facebooka. Pokažite vesolju, kako je videti pravi žur! GoPro je nedvomno nakup, s katerim boste popestrili svoja doživetja v naslednjem letu. Kdo ve, morda se v vas skriva kakšen bodoči uspešni vloger.

neodvisnib | Foto: 5. Dober paket – paket Neodvisni B: modre odločitve so povezane tudi s pravo izbiro naročniškega paketa. Prav takšnega, v katerem imate 20 gigabajtov prenosov in neomejeno število klicev. Povezujte se s spletom in s prijatelji po vsem svetu. Doživite svobodo brez izgovorov, uživajte najboljšo zabavo leta.

In ne nazadnje: čeprav se bo na vratih pojavil kakšen nejevoljen sosed, ki bo zahteval malo miru, ga ne sprejmite z grdimi pogledi. Bodite modri: povabite ga na žur in skupaj z njim zaplešite v ritmih njegove najljubše glasbe.

zabava | Foto:

Naj traja!

Naj se zabava nadaljuje vse leto. Naj bo silvestrovo samo uvertura v najbolj veselo novo leto, polno spontanih trenutkov, neprecenljivih druženj in osebnih stikov, ki jih imate najraje. V družbi Telekoma Slovenije pa naj bo tudi modro – tudi z edinstvenimi nakupi prek E-trgovine.

 

Ne spreglejte