Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 11. 2016,
9.34

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Gardenia Ars Florae

Natisni članek

advertorial cvetje Gardenia

Torek, 22. 11. 2016, 9.34

2 meseca, 1 teden

Prazniki so pred vrati: novi trendi za čarobno okrasitev doma

Vsebino omogoča Gardenia Ars Florae
cvetje praznični aranžma

Ljubljanski grad, ki že sam po sebi deluje čarobno, bo te dni gostil praznično prodajno razstavo cvetja in cvetličnih aranžmajev. Praznična okrasitev doma in poslovnih ambientov bo tako veliko lažja, saj nas bodo strokovnjaki seznanili z najnovejšimi trendi okraševanja.

cvetje praznični aranžma | Foto:

Prihajajočega prazničnega obdobja se vsi veselimo že zato, ker bomo spet lahko aktivirali svojo ustvarjalno žilico. Kaj je lepšega od praznično okrašenega doma?

Ste že pripravljeni na praznični december?

cvetje praznični aranžma | Foto:

Poskrbite za praznično vzdušje doma, še preden se začnejo decembrske zabave. Tudi dekoracija in cvetlični aranžmaji sledijo modnim trendom. Nekaj čudovitih idej lahko poiščete na prodajni razstavi cvetja in prazničnih aranžmajev, ki bo od 25. do 27. novembra na Ljubljanskem gradu.

Čarobnost prazničnega časa

cvetje | Foto:

Na prodajni razstavi bodo ljubitelji cvetja lahko občudovali zanimive kombinacije barv in oblik, ki skupaj s cvetjem pričarajo čarobno vzdušje. Pričakujete lahko vse odtenke zime – od črne, rdeče in bele pa vse do srebrne in zlate. Z njimi je najlažje poudariti praznično toplino in domačnost ambienta.

Strokovnjaki iz Gardenie bodo prikazali različne sloge, čisti minimalizem, podeželsko rustikalnost, pa tudi razkošni glamur. Na čarobnem potovanju skozi tri velike grajske dvorane bo zagotovo vsak našel nekaj za svojo dušo in dom.

Cvetličarji Gardenie svojo ustvarjalnost in ideje uresničujejo na številnih dogodkih skozi vse leto, razstava na Ljubljanskem gradu pa predstavlja vrhunec in zaokrožitev nekega obdobja. Izkušnje in izjemen obisk razstave leta 2012 so jih prepričale, da letošnjo izvedbo podaljšajo na več dni in zasnujejo v večjem obsegu.

Dobrodelna razstava

cvetje praznični aranžma | Foto:

Cvetličarji Gardenie bodo na Ljubljanskem gradu pripravili nepozabno prodajno razstavo z naslovom Doživite čarobnost vseh odtenkov zime.

Gardenia je za praznično razstavo izbrala Ljubljanski grad, ki že s svojim ambientom deluje pravljično in obiskovalce ponese v svet domišljije.

Vstopnice za razstavo, ki stanejo 4,50 evra, so na voljo v cvetličarnah Gardenia, na prodajnih mestih Ljubljanskega gradu, bencinskih servisih Petrol in na mojekarte.si. Del zbrane vstopnine bomo namenili dobrodelnemu projektu podari Malico.

 

Ne spreglejte