Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
27. 5. 2018,
15.10

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Likalni sistem Likalna postaja Philips PR članek

Nedelja, 27. 5. 2018, 15.10

5 let, 10 mesecev

Pametna likalna postaja, ki lika skoraj sama

Oglasno sporočilo

Včasih je likanje lahko meditativno. Z vsakim potegom po blagu in opazovanjem finega ravnanja tkanine si lahko "odlikamo" vsakdanje skrbi, zraven pa morda pogledamo najljubšo serijo ali pa uživamo v napeti nogometni tekmi. A žal ni vsako likanje pomirjujoče likanje. Ob gori vedno večjega kupa nezlikanega perila in hitro izginjajočih minutah, marsikoga mine potrpljenje za neskončne potege z likalnikom.

Likalna postaja.  | Foto: Likalna postaja.

Dobra novica je, da je Philips razvil likalni sistem PerfectCare Elite Plus, svoj najzmogljivejši in najhitrejši sistematski likalnik, z izjemno lahkim likalnikom in pametnim samodejnim izpustom pare, ki lika malodane namesto vas.

Nič več prežganin in čakanja

Največja prednost likalnega sistema PerfectCare Elite Plus je, da nastavljanje temperature ni potrebno. Z drugimi besedami – nič več čakanja, da se likalnik segreje ali ohladi, preden začnete z likanjem vaše najljubše svilene srajce ali kavbojk. Likalnik enostavno zlika prav vse, ne da bi pri tem morali paziti na temperaturo.

A kar je še bolje – zlasti če vas med likanjem pogosto zmoti zvonjenje telefona, otroška nagajivost ali tisti dramatičen prizor na TV zaslonu – likalnik lahko brez skrbi pustite z navzdol obrnjeno likalno ploščo na oblačilih ali likalni deski, ne da bi pri tem tvegali vaš najljubši pulover ali celo požar. Sistemski likalnik se po nekaj minutah neuporabe samodejno izklopi, tako da ste lahko pri likanju z likalnikom Philips in tehnologijo OptimalTemp popolnoma mirni.

Likalni sistem. | Foto: Likalni sistem.

Ne samo, da je likalna postaja PerfectCare Elite Plus odlična za likanje raznovrstnih materialov, ampak lahko zaradi izjemno lahkega likalnika sedaj svoja oblačila likate tudi navpično. Tako ne boste več zgubljali živcev, ko so na vrsti oblačila, ki jih je težje zlikati.

Snemljiv 1,8 litrski zbiralnik za vodo omogoča enostavno dolivanje kadar koli, brez izklopa naprave. Likalnik lahko neprekinjeno uporabljate do dve uri brez dolivanja vode v zbiralnik. Da bo likanje res hitro in preprosto, poskrbi pametni senzor DynamiQ, ki natanko ve, kdaj in kako se likalnik premika ter tako zagotavlja zmogljiv izpust pare, ko ga najbolj potrebujete.

Pri Philipsu niso pozabili niti na enega največjih sovražnikov vsakega likalnega sistema – vodni kamen. Likalnik vas s svetlobo in zvokom opozori, da morate očistiti vodni kamen. Ko se aparat ohladi, obrnete gumb Easy De-Calc ter umazano odpadno vodo in vodni kamen preprosto zlijete proč.

Če ste si od nekdaj želeli vestnega pomočnika pri likanju ali pa vam pri današnjem hitrem tempu življenja enostavno zmanjkuje časa, bo tak likalni sistem nepogrešljivi dodatek v vašem gospodinjstvu.


Naročnik oglasne vsebine je Philips Slovenija.

Ne spreglejte