Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 11. 2017,
9.36

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

gospodinjska opravila dom sesalnik PR članek

Petek, 10. 11. 2017, 9.36

6 let, 1 mesec

Napovejte vojno umazaniji z novo generacijo sesalnikov

Oglasno sporočilo

Katero je vaše najljubše gospodinjsko opravilo? Upamo si reči, da se vas je največ odločilo za kuhanje, kjer lahko pokažete svojo kreativnost. Morda je kdo izbral čiščenje ali likanje, saj ne zahtevata prevelikega napora in včasih delujeta prav pomirjujoče. Kaj pa sesanje?

Težavno, naporno, glasno in dolgočasno – tako ga označi večina ljudi, ki jim to opravilo predstavlja pravo muko. A verjemite, da bi ob uporabi pravega sesalnika hitro spremenili svoje mnenje. Vrhunski sesalniki Philips s tehnologijo PowerCyclone namreč sesanje spremenijo v hiter in učinkovit postopek, če že ne celo v pravi gospodinjski užitek.

Sesalnik brez vrečke | Foto: Sesalnik brez vrečke

Moč ciklona v vašem sesalniku

Cikloni v naravi so pojav, ki vzbuja čudenje in strahospoštovanje. Njihova moč vrtinčenega zraka se zdi neustavljiva, zato podoben princip delovanja izkoriščajo tudi sodobni sesalniki, kakršen je Philips PowerPro Ultimate. Njegova tehnologija PowerCyclone označuje aerodinamično zasnovo, ki zmanjšuje zračni upor in zagotavlja izjemno učinkovito čiščenje. Vsesani zrak zaradi vrtinčenja dobi dodaten pospešek preden vstopi v ciklonsko komoro, v kateri izhodna rezila iz njega odstranijo vse prašne delce. Moč sesalnika vas bo osupnila, saj boste z njim brez napora temeljito očistili vse površine tal, tudi tiste preproge, ki jih vsi dobro poznamo in se običajnemu sesanju trdovratno upirajo. Pozabite na besno drgnjenje, od katerega vas še nekaj dni zatem bolijo roke, ali celo krtačenje tepiha na kolenih, ki ni v ponos ne vam ne vašemu sesalcu. S sesalnikom Philips PowerPro Ultimate boste nad umazanijo v stanovanju spustili pravi mali tornado, ki pa za razliko od tistega v naravi za seboj pusti le red in čistočo.

Sesalnik
 | Foto: Sesalnik

Z vrečko ali brez? To je zdaj vprašanje.

Sesalniki z vrečko veljajo za standard v večini gospodinjstev in če prisegate nanje, vas bo razveselilo, da Philips ponuja vrsto odličnih naprav, ki pri sesanju uporabljajo vrečko. Toda vrečke predstavljajo tudi dodaten strošek in poleg tega jih najraje zmanjka ravno takrat, ko jih najbolj potrebujemo. Morda je prav zato čas, da preizkusite nekaj novega in se odločite za sesalnik brez vrečke. Pri sesalnikih brez vrečke Philips PowerPro se prah in umazanija odlagata v zbiralni posodi, ki jo po koncu sesanja zlahka izpraznite. Če imate pomisleke, da bo pri tem več prahu končalo v zraku kot v smetnjaku, so vaše skrbi odveč, saj ti zbiralniki uporabljajo inovativno tehnologijo NanoClean, ki prah zadrži na dnu komore in preprečuje, da bi se prijemal na stranice. Pri praznjenju zbiralne posode njena vsebina enostavno zdrsne ven, pri čemer ne nastane oblak prahu, ki bi vas silil k pokašljevanju in ponovni uporabi sesalnika.

Dober sesalnik potrebuje tudi pravi nastavek

Sesalnike Philips PowerPro odlikujejo odlični nastavki, ki v celoti izkoristijo moč naprave, kateri služijo. Univerzalni nastavek TriActiveMax, ki je priložen modeloma PowerPro Expert in PowerPro Ultimate, se ponaša z zasnovo, ki omogoča tri vrste čiščenja hkrati. Opremljen je tudi s stranskimi krtačami in je učinkovit pri pobiranju prahu s tal vseh vrst. Za bolj specifične vrste sesanja so tu še drugi zmogljivi nastavki: cikcakasta oblika nastavka TriActiveZ brez težav usmerja prah in pobira nesnago, drobtine ter večje kose umazanije; nastavek DiamondFlex je nepogrešljiv pri sesanju okoli pohištva in po kotih, saj se njegova glava lahko zasuka do 180 stopinj; turbo nastavek z vrtljivo krtačo pa uporabite za globinsko čiščenje preprog, saj boste z njim odstranili tudi trdovratne dlake in vlakna.

Ste pripravljeni na revolucijo v svojem domu? Čistoča še nikdar ni bila tako lahko dosegljiva kot s sesalniki Philips PowerPro, sesanje pa še nikoli tako preprosto in temeljito.

 

Ne spreglejte