Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 10. 2018,
7.41

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek salon pohištva

Ponedeljek, 22. 10. 2018, 7.41

5 let, 6 mesecev

Udobno in ugodno do novega pohištva

Naložite si spalnico preprosto - s spleta

Oglasno sporočilo
salon pohištva

Sliši se udobno, kajne? In prav nobenega razloga ni, da se ne bi o tem prepričali tudi sami. Naše nakupovalne navade so se v zadnjih nekaj letih korenito spremenile. Natrpana nakupovalna središča so postala prostori za druženje in zabavo, trgovine pa so se preselile na splet.

V varnem zavetju doma je na voljo obilica možnosti za hitro brskanje med izdelki, poleg udobja pri nakupu pa je pomembno tudi to, da so cene na spletu običajno nižje. Smiselno je seveda preveriti cene pri več ponudnikih, a tudi nakupovalna izkušnja se od trgovine do trgovine precej razlikuje – nekatere spletne trgovine se po pristopu in dostopnosti po ničemer ne razlikujejo od fizičnih. Kako pa je s spletnim nakupom pohištva?

Poglejmo preprost in pogost primer. S partnerjem se odločite za nakup nove spalnice. Kot zakleto, se v službi poveča obseg dela in delovni čas se podaljša. Za obisk fizične trgovine vam zmanjkuje časa in energije. Odločite se, da se boste v salonu oglasili jutri, pojutrišnjem ... In tako odlašate v nedogled. A kot povsod drugje obstaja rešitev tudi za takšne nepremostljive zagate. Namesto v času, ki se vam odmika, se lahko do nove postelje, udobne vzmetnice, nočne omarice ali toaletne mizice prebijete preprosto in s samo nekaj kliki ali telefonskim pogovorom s svetovalcem. In to po zagotovljeno najnižjih cenah v Sloveniji.

salon pohištva | Foto:

Torej ni težko priti do logičnega zaključka. Nakupa spalnice se je več kot smiselno lotiti iz udobnega domačega naslanjača. A da nimate naslanjača? Še en razlog več, da obiščete Furnituro, največjo spletno trgovino pohištva v Sloveniji na salonpohistva.si.

Vsak kos pohištva sestavijo, poslikajo, izmerijo in z izčrpnim opisom za vas vnesejo ljudje, ki se na svoje delo spoznajo in ki jim je mar. Ki si kot v fizični trgovini želijo, da bi rešili vaš problem in vam ponudili prijazno uporabniško in nakupno izkušnjo. Pri nakupu vam bo pomagal svetovalec, ki vas bo po vaših željah popeljal skozi proces nakupa. Brez nadležnega čakanja ali kupcev, ki preskakujejo vrstni red ... Vsi smo že bili tam, kajne?

Spalniške sestave ali posamezne postelje, vzglavnike in vzmetnice lahko med seboj primerjate ali enostavno preverite druge izdelke istega proizvajalca. V najkrajšem dobavnem roku vam bodo dostavili naročeno pohištvo kamorkoli v Sloveniji in vam ga po želji tudi sestavili.

Če imate pomisleke ob nakupu pohištva, ki ga ne morete preizkusiti, vam lahko zagotovimo, da je strah odveč. Če izdelek ne bi ustrezal vašim pričakovanjem, ga lahko v roku štirinajstih dni vrnete.

Zadovoljni kupec se vrača in boljšega oglasa od glasu zadovoljnega kupca ni. Izkušnje naših kupcev lahko pred odločitvijo za nakup kadarkoli preverite s klikom na možnost “Mnenja uporabnikov” pri vsakem kosu pohištva v spletni trgovini.

Smo že povedali, da imamo najnižje cene v Sloveniji? In ne glede na to vam ponujamo še jesenski akcijski popust do -40 % na celoten spalniški program: spalniški sestavi, postelje, vzmetnice, vzglavniki.

Preverite veliko jesensko znižanje spalnic v spletni trgovini Furnitura na www.salonpohistva.si in si zagotovite miren zimski spanec.

Naročnik oglasnega sporočila je Furnitura, d. o. o.

Ne spreglejte