Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 10. 2015,
15.21

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Geberit kopalnica advertorial odtok opremljanje dom

Ponedeljek, 5. 10. 2015, 15.21

2 meseca, 1 teden

Moderno prhanje v breznivojskih prhah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Breznivojski pršni prostori so vedno bolj priljubljeni, ker so diskretni, enostavni za čiščenje in omogočajo bolj svobodno oblikovanje kopalnice.

Osvežilna prha vsako jutro je odlična popotnica za uspešen delovnik ali sproščujoč prost dan. Počutite se popolnoma sveže, umirjeno in samozavestno.

Z razvojem tehnologije se spreminja tudi oblikovanje kopalnic, spreminja pa se tudi način, kako uporabljamo določene prostore. Kopalnica je med bolj obremenjenimi prostori v stanovanju, zato je še toliko bolj pomembno, da ji posvetimo dovolj pozornosti, še posebej, ko načrtujemo prenovo ali gradimo novo.

Kopalnica v enem nivoju za občutek odprtosti in umirjenosti

Ker moderna tehnologija prhanja omogoča raznovrstne rešitve, si lahko privoščimo razgibane postavitve kopalniških elementov.

Izkoristimo prav vsak kotiček v prostoru. Ne omejujmo se s prhami v več nivojih, ampak si zamislimo kopalnico v enem nivoju.

Breznivojska kopalnica je:

- varnejša za uporabo, - poveča se funkcionalni prostor v kopalnici, - uporabniku pa daje občutek odprtosti in umirjenosti.

Odprti prostori so postali več kot trend, postali so način sodobnega življenja.

Vse rešitve, ki jih Geberit ponuja za breznivojske pršne prostore, imajo nekaj pomembnih skupnih lastnosti: privlačen dizajn, veliko odtočno zmogljivost in hidravlično optimirano delovanje.

Talni odtok Geberit

Talni odtoki Geberit z izjemnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo so zanesljiva rešitev, ko je treba odtok vode montirati pod breznivojski pršni prostor in v tla različnih sanitarnih prostorov.

Zelo majhen odtok za talne prhe meri zgolj 80 krat 80 milimetrov in je tako veliko kompaktnejši kot številni običajni talni odtoki.

Če sta preprosta vgradnja in nizka cena najmočnejša argumenta, je točkovni talni odtok Geberit najprimernejša rešitev.

Pod majhno masko se skrivajo odlične tehnične lastnosti, ki Geberit postavljajo na mesto vodilnega proizvajalca sanitarne tehnike.

Pršna kanaleta Geberit CleanLine

Pršne kanalete Geberit so brezčasno elegantne, izdelane iz zelo kakovostnih materialov in z uporabo premišljenih podrobnosti, zato so prava rešitev, kadar se odločamo za izdelavo zahtevne kopalnice s talnim odtokom.

Pršna kanaleta CleanLine do zadnjega detajla izpolnjuje visoke zahteve moderne sanitarne tehnike. Odlikujejo jo visoka odtočna zmogljivost, nizek sifon, preverjen način vgradnje in zatesnitve ter navsezadnje odličen videz. Zaokrožuje estetiko kopalnice, je resnično preprosta za čiščenje in se vgradi tako preprosto kot običajen talni odtok.

Inovativno: prestavite odtok s tal v steno

Stenski pršni odtok Geberit odpravi še zadnjo oviro za popolno talno površino. Voda odteka skozi steno, zato tla ostanejo povsem neprekinjena.

Pri inovativnih elementih za prhe Geberit se odtok za vodo premakne s tal v predstensko inštalacijo. Ko odtok s tal premaknete za steno, lahko ohranite brezhiben videz talnih ploščic kopalnice. To je elegantna rešitev, ki je obenem tudi zelo preprosta za izvedbo, saj se ni treba posvetovati z različnimi obrtniki glede predstenskih del, ki bi jih sicer bilo treba opraviti. Stenski odtok kot del usklajene podometne tehnologije Geberit deluje odlično, kar zagotavljajo testiranja v različnih gradbenih situacijah in 50 let izkušenj.

Čiščenje je preprosto, treba je le odstraniti pokrov na odtoku. Pokrov je na voljo v svetlečem kromu, krtačenem nerjavnem jeklu, alpsko beli barvi in tudi v dizajnu ploščic po meri.

 

Ne spreglejte