Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 6. 2020,
10.25

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek vrata

Torek, 23. 6. 2020, 10.25

3 leta, 10 mesecev

Kakovost brez kompromisov – vrata Hörmann

Oglasno sporočilo
matjaž

Vedno bodite to, kar ste, in vedno izberite tisto, kar si želite. Tudi pri prenovi hiše ali novogradnji izbirajte med vrati, ki so narejena iz kakovostnih materialov in so vam všeč na prvi pogled. Pri Hörmannu verjamemo, da so okusi zelo različni in temu prilagajamo tudi našo ponudbo vrat. Želimo si lepih hiš z lepo okolico in želimo si, da si ustvarite dom, ki vam bo pri srcu. Vsekakor so vrata pomemben del vsakega doma in lahko vam ponudimo res veliko.

Garažna in vhodna vrata so prvi vtis. Zagotovo si želite, da bo ta dober. V naši letošnji promociji boste našli velik izbor izjemnih vrat Hörmann. Poleg vsega, kar vam nudimo v promociji, pa je na voljo še ogromno drugih kombinacij in videzov vrat. Za vaš dom vam lahko ponudimo garažna in vhodna vrata Hörmann. Za notranjost doma notranja lesena ali kovinska krilna vrata Hörmann. Poskrbimo pa tudi za vaša dvorišča s krilnimi ali drsnimi dvoriščnimi vrati. In vse skupaj opremimo s pogoni Hörmann.

Fotogalerija
1 / 7

Na prvo mesto vedno postavljamo varnost. Ta je pri naših vratih in pogonih preizkušena in certificirana. Velik poudarek pa namenjamo tudi kakovostni montaži vrat. Šele kombinacija kakovostnih vrat in kakovostne vgradnje je tista, ki bo poskrbela, da boste z vašimi novimi vrati zadovoljni vrsto let.  

matjaž | Foto:

Verjamemo, da pri vaši obnovi ali gradnji ne sklepate kompromisov. Tudi naš moto je kakovost brez kompromisov. Ker preprosto ljubimo vrata.

matjaž | Foto:

Vabimo vas, da se o napisanem prepričate sami. Lahko nas obiščete v enem izmed naših razstavnih salonov v Petrovčah, Ljubljani in Mariboru. Vedno so vam na voljo strokovnjaki za vrata in velika izbira razstavljenih vrat.

Več informacij na: www.matjaz.si.

Naročnik oglasnega sporočila je Matjaž d. o. o.

Ne spreglejte