SiolNET. Dom Oprema in dekor
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako bomo opremljali dom v letu 2014?

4

termometer

 | Foto:

Tako kot v modi tudi v oblikovanju interjerja veljajo določeni trendi. Vzorci, barve, materiali, vzdušje ... vse tisto, kar naše domove dela sveže, vznemirljive in nikoli enake.

Če se boste letos lotili prenove doma, ga osvežili z novimi dodatki ali pa le obožujete vse, kar je povezano z dodatki za dom, vam bo prav prišel pregled trendov, ki bodo zaznamovali letošnje leto na področju oblikovanja interjerja. Kot pri modi pa je tudi pri opremljanju doma najlepše to, da izberemo le tisto, kar nam je zares všeč, kar pristaja našemu osebnemu slogu, in to vključimo med tisto, kar že imamo.

Arhitektka Špela Leskovic: Obrabljenih tal nič več ne skrivamo s preprogami Za mnenje pa smo povprašali tudi strokovnjakinjo, večkrat nagrajeno arhitektko in načrtovalko interjerjev Špelo Leskovic iz biroja AKSL arhitekti. Špela med drugim meni, da je slog v interjerju odvisen tudi od gospodarskih dejavnikov, ki krojijo trg, ponudbe in povpraševanja, stanja duha ljudi. Trendi se menjajo hitro, različni so od sezone do sezone, kljub vsemu pa je pripravila nekaj smernic, ki bodo veljale še vse leto.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin