SiolNET. Dom Oprema in dekor
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ideje za novoletno zabavo v zadnjem hipu

4

termometer

 | Foto:

Ste se tik pred zdajci odločili, da boste gostili novoletno zabavo? Brez skrbi, še vedno lahko pričarate vzdušje, ki ga gostje ne bodo pozabili z novoletnim jutrom.

Do trenutka, ko bodo na vaša vrata potrkali prvi gostje, je še nekaj ur, zato brez panike. Še vedno imate dovolj časa, da pripravite prigrizke in okrasite prostor. Prvo in edino pravilo je: ne komplicirajte! Baloni Kaj nas najprej spomni na sproščeno zabavo? Baloni! Prodajajo jih skorajda povsod, zato le brž v bližnji supermarket ali pa pobrskajte po predalih. Balone napihnite in jih z vrvicami obesite pod strop. Papirnate verige Izdelovali smo jih že kot otroci, saj so zares preproste za izdelavo. Papir narežite na trakove, te pa s spenjačem ali lepilnim trakom združite v krog in sproti sestavljajte verigo. Obesite jo pod strop, na okna, omare … Če nimate barvnega papirja, bo čisto v redu tudi časopisni papir.

Bele snežinke Tudi snežinke, izrezane iz papirja, so nekaj, kar znamo izdelati vsi. Iz lista papirja najprej izrežemo kvadrat, tega večkrat prepognemo čez središče in izrežemo majhne vzorčke. Ko papir raztegnemo, dobimo lepo izrezljano snežinko. Nalepite jo na steno ali privežite na vrvico. Lučke! Tudi če ste božično smrečico že pospravili, so lahko lučke lepa dekoracija. Več ko jih je, bolj bo zabavno. Pričvrstite jih na steno, okoli vrat ali oken, položite na polico … Ko svetijo drobne lučke, so vse preostale luči odveč.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin