Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 10. 2019,
13.01

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

oprema kopalnica PR članek Geberit

Torek, 8. 10. 2019, 13.01

4 leta, 6 mesecev

Geberit z novimi serijami kopalniške opreme

Oglasno sporočilo

Še večji nabor inovativnih rešitev za kopalnice – Geberit ustvarja nove trende na področju sanitarne keramike in kopalniškega pohištva.

Geberit | Foto:

V prenovljenem razstavnem salonu na Leskoškovi ulici v Ljubljani je podjetje Geberit premierno predstavilo novosti v ponudbi Geberitove sanitarne keramike in kopalniškega pohištva. Po tem, ko je pred štirimi leti z nakupom uglednega in velikega koncerna Sanitec razširil svojo ponudbo tudi na linijo kopalniške opreme, zdaj predstavlja čisto novo Geberitovo serijo Acanto. Omenjena serija se pridružuje družini serij Variform, Smyle, iCon, Selnova, Citterio, MyDay in Xeno², ki tudi letos z osveženo ponudbo dodajajo svoj del v celostno ponudbo Geberitove kopalniške opreme. Vse serije odlikujejo inovativne rešitve, vrhunski dizajn in trajnostna usmeritev pri izbiri materialov ter proizvodnje.

Geberit je s svojo celovito ponudbo danes tako odlična izbira, saj je kombinacija njegovih sistemov za in pred steno popolnoma kompatibilna ter preprosta za montažo in vzdrževanje. Če k temu dodamo še Geberitovo svetovalsko vlogo v teku celotnega procesa pred, med in po nakupu, ni presenečenje, da Geberit na domačem in mednarodnem trgu vztrajno krepi svojo pozicijo vodilnega inovatorja na področju sanitarne tehnike in opreme za sodobne kopalnice.

V podjetju Geberit so pametne rešitve ustvarjene s poudarkom na tradiciji, funkcionalnosti in trajnostnemu vidiku od proizvodnje ter uporabe kakovostnih materialov do skrbi za ekonomično porabo vode v kopalnici. V kopalnici prihodnosti, kjer se napredna tehnologija združi z dovršenim dizajnom, pametne rešitve pomembno prispevajo k izboljšanju kakovosti bivanja. Široka ponudba Geberitove kopalniške opreme tako združuje popolno kompatibilnost tehnologije za steno in opreme pred njo, ki omogočata tudi personalizirano celovitost kopalnice.

Geberit | Foto:

Hubert Sabati, vodja prodaje Geberit Slovenija d.o.o., in Miran Medved, direktor Geberit Adriatik regije sta o novi Geberitovi identiteti povedala: "Veseli in ponosni smo, da je Geberit opravil korak naprej in stopil tudi pred steno, kjer se povezujemo z dizajnom, ne samo v keramiki, ampak tudi z drugim pohištvom. Široko in kakovostno ponudbo pa dopolnjuje tudi celostni pristop in podpora kupcu v vseh fazah nakupa. Geberit dokazuje, da je in ostaja pionir in inovator na področju sanitarne tehnike in keramike."

Na predstavitvi je Geberitova arhitektka Janja Merše udeležence popeljala skozi razvoj kopalniške keramike ter predstavila novosti aktualnih serij, med katerimi gre pozornost še posebej nameniti glavni novosti – prvi Geberitovi lastni seriji kopališke keramike Acanto. "Vse različne serije se med seboj precej razlikujejo, da lahko zadovoljijo različne okuse. Serija Citterio ima mehke linije in nevsakdanje oblike ter posebne materiale združuje v enkratnem slogu vrhunskega italijanskega oblikovalca, po katerem nosi ime. Serija Xeno² v harmonično celoto združuje jasne geometrijske linije zunaj in jih kombinira z mehkimi naravnimi oblikami znotraj, rezultat pa je izredno dopadljiv. Serija MyDay prepriča s svojimi mehkimi, organskimi oblikami, izpostavim pa naj le še serijo umivalnikov Variform, ki lahko s svojimi pestrimi oblikami in vsemi možnimi načini vgradnje zadovolji praktično vse okuse in potrebe," je pojasnila Janja Merše in dodala: "Celostna ponudba kopalniške opreme, torej združevanje obeh svetov – za in pred steno – nima prednosti le za končne kupce, temveč v inovativnih prednostih uživajo tudi inštalaterji in sestavljavci, ki opremo nameščajo. Oblikovalci in arhitekti cenijo neskončne možnosti kombinacij, ki jim omogočajo veliko svobode pri oblikovanju in tudi možnosti prilagajanja prostorom vseh velikosti in oblik. Seveda pa imajo največ koristi končni uporabniki, ki uživajo v svojem lepo in praktično urejenem wellness kotičku, za katerega  kar zadeva vzdrževanje čistoče zaradi mnogih prednosti Geberitove opreme porabijo bistveno manj časa."

Geberit | Foto:

Dogodek za poslovne partnerje in medije, na katerem je Geberit danes predstavil svoje novosti, je vodila voditeljica Ula Furlan, ki je ravno uspešno zaključila velik projekt popolne prenove lastne kopalnice, v pravo doživetje dizajnerskih kopalniških modulov Geberit pa je goste ob prefinjenih zvokih harfe pospremila Leto Križanič Žorž, finalistka izbora Mladi upi.

"Renovacija je za vsakega posameznika vsaj majhen stres. Kako bo šlo? Lahko dobaviteljem, mojstrom in obrtnikom zaupam, so to realne številke na predračunu, bo šlo brez zapletov? Načrt vidim, elemente, ploščice in postavitev sem izbrala. Pa je to to? Bo tako res najbolj optimalno? Sem izbrala najboljše, kar lahko walk in tuš kabina, bo tesnila? Ploščice na tleh? Se jih bom naveličala?" je na dogodku svojo izkušnjo s prenovo kopalnice delila Ula Furlan in zaključila: "Skratka, renovacija je vedno pravi čustveni vlakec iz lunaparka  na poti do bolj zrelega, čistega, sodobnega in dovršenega dela lastnega bivanjskega okolja. Tudi to, kjer bivamo, namreč daje ritem vsakdanjim brzicam naših življenj."

Geberit | Foto:

Dovršenost in funkcionalnost ponudbe kopalniške keramike

Serije kopalnic zanesljivo tehniko za steno združujejo z dovršeno oblikovano kopalniško opremo serij Variform, Smyle, iCon, Selnova, treh posebnih dizajnerskih serij Citterio, MyDay in Xeno² ter čisto nove Geberitove serije Acanto, ki edinstvenost življenjskega sloga kupca uskladi s široko paleto raznovrstnih modelov kopalnic.

Pri seriji Acanto je razvidna uporaba najboljših materialov, najkakovostnejših tečajev in vodil. Pri razporeditvi opreme so oblikovalci upoštevali ergonomijo človeškega telesa, omogočili so praktično poljubne možnosti postavitve omaric, polic in tudi individualnega organiziranja predelkov v predalih.

S svojimi mehkimi linijami in nevsakdanjimi oblikami serija Citterio posebne materiale združuje v enkratnem slogu vrhunskega italijanskega oblikovalca, po katerem nosi ime.

Serija Xeno2 v harmonično celoto združuje jasne geometrijske linije zunaj in jih kombinira z mehkimi naravnimi oblikami znotraj, rezultat pa je izredno všečen.

Značilnost serije MyDay so mehke in organske linije, njihova naravna estetika dobrega počutja pa kar vabi k uživanju in sprostitvi.

Ob vrhunski keramiki Geberit pa je treba omeniti tudi serijo umivalnikov VariForm, ki nudi brezmejne možnosti za individualno načrtovanje kopalnice. Oblikovalska zasnova umivalnikov VariForm omogoča možnost izbire med štirimi različnimi geometrijskimi liki v različnih velikostih – krog, elipsa, oval ali pravokotnik – in nudi tri različne možnosti vgradnje – nadpultna, vgradna ali podpultna. Pri nadpultni vgradnji izstopa čudovita keramika umivalnika, podpultni umivalnik pa na pultu dopušča več prostora za kozmetiko. Linija umivalnikov Geberit VariForm izžareva brezčasno lepoto ne glede na obliko in vrsto vgradnje.

Fotogalerija
1 / 4

Naročnik oglasne vsebine je Geberit.

Ne spreglejte