Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 3. 2019,
8.14

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek garažna vrata Matjaž

Sreda, 6. 3. 2019, 8.14

5 let, 1 mesec

Garažna in vhodna vrata s svojo zgodbo

Oglasno sporočilo

Narava nas s svojimi načini že opozarja, da prihaja čas v letu, ko bomo začeli uživati na prostem. Pomladni sončni žarki in pravljično pisani cvetovi, ki se bodo razcveteli v vseh mogočih barvah, bodo poskrbeli, da bo naš dom zasijal v sveži luči in se prebudil iz zimskega počitka.

Matjaž vrata | Foto: Vsak dom se začne z vrati, pred njimi, na pragu ali za njimi. Vrata svojega doma odpiramo za vse prijetne pozdrave in srečanja. Ko jih zapiramo, pa si pričaramo pridih zasebnosti, da bi se dobro počutili sami s seboj ali v krogu družine, s prijatelji in ljubimi osebami.

Na najlepše trenutke, odpiranja in zapiranja vrat, tako pomembnega in samoumevnega dela našega dneva, se v podjetju Matjaž odlično spoznamo. Naši strokovnjaki ljubijo vrata. Ponudijo vam lahko visokokavostna vrata blagovne znamke, ki je na trgu že skoraj 90 let. Naš dobavitelj, priznani nemški koncern in vodilni ponudnik v Evropi, Hörmann, z mednarodno usmeritvijo, vsako leto poskrbi, da sledimo vsem smernicam in da vam lahko zagotovimo res najboljše.

Matjaž vrata | Foto:

Tudi letos se nam obeta veliko novega. Kaj pa te novosti pomenijo za vse nas?

Dizajn je pomemben, ko izbiramo vrata, saj si želimo, da so ta vedno del našega doma. Tako imamo letos v ponudbi kar 24 novih dekorjev, ki bodo garažna vrata polepšali in nam olajšali izbiro, ko bomo garažo želeli poenotiti s preostalimi deli hiše. V povezavi z eleganco je na voljo nova gladka površina Planar v barvnih odtenkih matt deluxe za brezčasen videz garažnih vrat. Presenetilo nas bo prav tako nekaj novih tipov vrat, kot so v celoti zastekljena vrata ART 42 ali krilna vrata DFT 42. Izboljšav so deležni tudi posamezni tipi vrat, kot na primer stranska sekcijska vrata. Veliko novega se obeta celo na področju vhodnih in krilnih vrat.

 

Matjaž vrata | Foto:

Pri izbiri vrat vam bomo stali ob strani od začetka do dne, ko jih bomo vgradili v vaš dom. Seveda pa tudi po tem, če nas boste potrebovali, saj imamo 24-urni servis sedem dni v tednu.

Najraje delamo to, kar obvladamo najbolje – poslušamo, svetujemo, usklajujemo, vgradimo in po potrebi servisiramo. Za ta dela imamo najboljše strokovnjake s področja vrat in vratnih sistemov, ki znajo in zmorejo prisluhniti vašim idejam in željam ter jih tudi uresničiti.

Najpomembneje je, da ste zadovoljni in da izberete takšna vrata, kot si jih želite. Saj jih le tako z veseljem ponosno odpirate in zapirate še veliko lepih pomladi, za nešteto lepih srečanj in življenjskih trenutkov.

Naročnik oglasnega sporočila je Matjaž, d. o. o.

Ne spreglejte