Tudi veliki Apple je sedaj na Instagramu

Ameriški tehnološki velikan Apple je sedaj začel uporabljati tudi Instagram. Njegov profil najdete pod imenom "apple" oziroma na tem internetnem naslovu: https://www.instagram.com/apple. Ena izmed prvih objav je bil enostaven pozdrav in povabilo k uporabi značke #ShotoniPhone:​

Zagotovo bo imel Apple na svojem profilu Instagram ogromno sledilcev. V času pisanja te novice jih je imel že nekaj manj kot pol milijona. Verjetno pa je številka sledilcev v času, ko tole berete, že precej višja. Zagotovo bo imel Apple na svojem profilu Instagram ogromno sledilcev. V času pisanja te novice jih je imel že nekaj manj kot pol milijona. Verjetno pa je številka sledilcev v času, ko tole berete, že precej višja.

Apple ima na svojem Instagram profilu že več posnetkov, ki so jih uporabniki naredili z njegovimi mobiteli iPhone. Ali bo Apple tudi v prihodnje objavljal samo posnetke svojih uporabnikov na Instagramu, je težko reči.

Če bi radi, da bi Apple objavil tudi vaše posnetke z Instagrama, jih opremite z oznako #ShotoniPhone, in z nekaj sreče jih tudi bo.

To sicer ni prvič, da se je Apple prijavil v neko družbeno omrežje. Pred časom se je tudi že na Twitter, a na njem ni aktiven.

Članek je bil prvotno objavljen na Telekomovem Tehniku.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano