Samsung na trg z novo nosljivo napravo

Samsung bo ponudil, kot poroča spletna stran SamMobile, novo nosljivo napravo. Ta naj bi bila vizualno podobna pametni uri, a bo po drugi strani ponujala tudi elemente pametne zapestnice.

Na fotografiji je Samsungova lanska pametna ura Gear S3. Na fotografiji je Samsungova lanska pametna ura Gear S3. Foto: Samsung.com

Samsungova prihajajoča nosljiva naprava je oziroma bo narejena z namenom, da jo bo uporabnik nosil skozi ves dan. Torej tako za čas, ko bo na delu, kot za čas, ko bo v telovadnici.

Nova naprava bo uporabnikom ponujala več športno usmerjenih funkcionalnosti, kot na primer možnost merjenja aktivnosti, možnost spremljanja kalorij in teže ipd. Poleg tega bodo uporabniki lahko z njo tudi plavali. Sliši se zanimivo. Zdi se, da bo prišla prav zelo širokemu krogu ljudi.

Samsung Gear S3 Samsung Gear S3 Foto: Samsung.com

Spletna stran SamMobile žal ni izvedela, kdaj točno bo Samsung predstavil omenjeni izdelek. Se pa zdi, da bi bilo to lahko 23. avgusta. Na ta dan bo imel namreč predstavitveni dogodek, na katerem bo najverjetneje pokazal mobitel Galaxy Note8. Povsem mogoče pa je, da bo južnokorejski gigant udaril dve muhi na en mah in na istem dogodku predstavil še novo nosljivo napravo.

Članek je bil prvotno objavljen na Telekomovem Tehniku.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano