Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 3. 2016,
15.04

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

advertorial Program zvestobe Telekom Slovenije

Torek, 1. 3. 2016, 15.04

2 meseca, 1 teden

Želite kupiti tablico ali televizor ugodno in na obroke?

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Se odločate za nakup novega mobitela, tablice, prenosnika, televizorja, zvočnikov, slušalk ali klasičnega telefonskega aparata? Izkoristite ugodnosti Programa zvestobe Telekoma Slovenija.

Vrhunske izdelke in telekomunikacijske storitve si lahko privoščite ugodneje, če ste včlanjeni v Program zvestobe Telekoma Slovenije. Že 10 točk lahko unovčite za ugoden nakup tablice, prenosnika, televizije ali drugega izdelka na obroke in brez obresti.

Nekaj nasvetov za nakup elektronske naprave

Nakup novega mobitela, televizorja ali prenosnika je lahko velik izziv, predvsem za tiste, ki niso ravno tehnološki navdušenci in ne sledite razvoju v tehnologiji vsakodnevno.

– Preverite, ali je napravo mogoče povezati z drugimi izdelki, ki jih že imate doma. Sistemi, ki lahko med seboj uspešno komunicirajo, poenostavljajo življenje. – Še pred nakupom razmislite, za kakšne naloge boste določen izdelek uporabljali. Le tako bo lahko zadovoljil vaše potrebe. – Primerjajte podobne izdelke med seboj, tako po ceni kot po lastnostih. – Čeprav je nakup elektronske opreme večji finančni zalogaj ter se morate odločati med številnimi izdelki in dejavniki, je smiselno razmisliti še o primerni zaščiti naprave, zato preverite ponudbo dodatne opreme: torb, polnilnikov, prenapetostnih zaščit in zunanjih spominskih enot. – Kupujte samo pri zaupanja vrednem prodajalcu, pri katerem boste lahko dobili dodatne informacije in pomoč tudi po nakupu izdelka.

Unovčite točke do konca marca in prihranite!

Stanje točk je navedeno na mesečnem računu Telekoma Slovenije, lahko pa ga preverite na portalu Moj Telekom ali prek sporočila SMS tako, da z nosilne številke pošljete sporočilo SMS z vsebino PZ TOCKE na 1919.

Kako unovčiti točke?

Ugodnosti Programa zvestobe lahko člani izberete in aktivirate na portalu Moj Telekom ali osebno v Telekomovem centru. Zbrane točke lahko unovčite za:

• popust pri nakupu v Telekomovih centrih in v E-trgovini: – 5 evrov popusta za 300 točk, – 10 evrov popusta za 500 točk, – 20 evrov popusta za 900 točk, – 40 evrov popusta za 1.500 točk;

• nakup izdelkov na obroke po akcijskih cenah: vsake štiri mesece se lahko odločite za ugoden nakup televizije, računalnika, tablice in drugih elektronskih naprav na obroke;

• izbrane storitve Telekoma Slovenije: – paket sporočil SMS/MMS: paket paket 200 sporočil SMS/MMS v tekočem mesecu za 200 točk ali paket 1.000 sporočil SMS/MMS v tekočem mesecu za 400 točk, – mobilni Internet: 1 GB v tekočem mesecu za 300 točk ali 20 GB v tekočem mesecu za 600 točk, – vsebine na zahtevo: vsebine (risanke, filmi) v vrednosti 10 evrov za 400 točk (izbrane vsebine so na voljo eno leto);

• polnitev računa Mobi: – 10 evrov popusta/polnitev za 500 točk, – 20 evrov popusta/polnitev za 900 točk;

• popust na mesečnem računu, ki ga lahko izkoristite vsake štiri mesece: – 10 evrov popusta za 500 točk, – 20 evrov popusta za 900 točk.

Kako do točk Programa zvestobe?

S prijavo v Program zvestobe člani takoj prejmejo 200 točk, pozneje pa se točke zbirajo samodejno:

– naročniki storitev Telekoma Slovenije za 1 evro porabe pridobijo 1 točko, – uporabniki Mobi za 1 evro opravljene polnitve prejmejo 1 točko, – ob odjavi prejemanja papirnatih računov in aktiviranju e-računa uporabniki prejmejo 200 točk, – naročniki povezanih storitev, ki so hkrati naročniki storitev SiOL in storitev Mobitel, prejmejo 50 točk, – naročniki, ki povežejo Program zvestobe s svojim profilom na portalu Moj Telekomu, prejmejo 200 točk.

Več informacij o članstvu, ponudbi ter načinu dodeljevanja in koriščenja točk lahko dobite na spletni strani, na številki 041 700 700 ali 080 8000 in v Telekomovih centrih.

Ne spreglejte