Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 3. 2016,
0.01

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

4

Natisni članek

Siol.net prenova

Torek, 29. 3. 2016, 0.01

6 let, 6 mesecev

Za vas smo prenovili Siol.net

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

4

Življenje barva mnogo zgodb. Siol.net za vas izbira le najboljše, zato smo ga grafično prenovili in mu dodali nove funkcionalnosti, ki zagotavljajo najbolj prijazno spremljanje novic v Sloveniji. Preglejte novosti in spoznajte vse prednosti, ki jih ponuja.

Prvi vas seznanimo z aktualnim dogajanjem doma in po svetu

Vse najodmevnejše dogodke spremljamo v živo. Na pomembne dogodke in dogajanje vas opozorimo že na naslovnici, kjer vam poleg glavne novice prikažemo tudi vse povezane novice in tako poskrbimo, da pomembne informacije izveste prvi.

Znotraj novic dogajanje spremljamo še podrobneje, iz minute v minuto. Poglobljen vpogled v dogajanjem vam ponudimo s kratkimi, najnovejšimi vestmi, videovsebinami, fotografijami in objavami z družbenih omrežij s kraja dogodka in drugimi dodatnimi vsebinami.

 | Foto: V trenutku, ko se zgodi, vi izveste

S kratkimi novicami v sklopu Siol Aktualno poskrbimo, da vse informacije še hitreje pridejo do vas. Poskrbimo, da boste vedno na tekočem, tudi ko vam primanjkuje časa za prebiranje poglobljenih zgodb.

 | Foto: Zgodbe ustvarjajo fotografije

V fotozgodbah ključne informacije predstavljamo s kakovostnimi in izbranimi fotografijami. S celozaslonskim prikazom je pregled fotografij še bolj interaktiven in zanimiv.

siol launch slike | Foto:

Uredniški izbor najodmevnejših dogodkov

Naši uredniki vsak dan izberejo najodmevnejše dogodke in zgodbe dneva, ki jih lahko prelistate v naprednem in celozaslonskem prikazu.

siol launch slike | Foto:

Kronološki pregled dneva

Da ničesar ne zamudite, vam zdaj na enem mestu v časovnici pokažemo vse zgodbe dneva s povezavami na posamezno zgodbo. Sprehodite se lahko med vsemi novicami dneva na Siol.net ali med novicami, objavljenimi v enem ali več sklopih.

siol launch slike | Foto:

Bo sonce ali dež? Preverite vremensko napoved.

Vremenska napoved je zdaj še podrobnejša in popolnejša. Preverite lahko vremensko napoved za Slovenijo, evropska in svetovna mesta, napoved po urah, kakšna je možnost padavin ter desetdnevno napoved.

siol launch slike | Foto:

Najpreglednejši TV-spored

Pregledovanje sporeda na slovenskih in tujih TV-programih še nikoli ni bilo tako preprosto in zabavno. Spored lahko spremljate po posameznih programih ali pa si nastavite tudi priljubljene programe, ki se bodo prikazali na prvem mestu, pred drugimi programi. Na voljo pa so vam tudi opisi in ocene oddaj ter filmov.

novi siol slike | Foto:

Kaj vam napovedujejo zvezde?

Horoskop smo obogatili. Poleg dnevnega lahko zdaj preverite tudi tedenski, mesečni in letni horoskop za svoje nebesno znamenje. Ne spreglejte svojih srečnih številk, pozitivnih in negativnih znakov ter ljubezenskega in erotičnega horoskopa.

siol launch slike | Foto:

Prijava s Facebookom

S prenovo smo spremenili tudi sistem prijave v Siol.net. Za komentiranje se morate ponovno in na novo prijaviti. Za zdaj se lahko prijavite s svojim profilom na Facebooku.

Spremljanje naših vsebin je zdaj prijaznejše, prilagojeno vsem napravam in zaslonom, z enako uporabniško izkušnjo. Tudi na prenovljenem Siol.net za vas pišemo le najboljše zgodbe.

Pohvale, komentarje in predloge lahko pošljete na siol.net@tsmedia.si

Vabimo vas tudi, da si ogledate naš VIDEO.

 

Ne spreglejte