Za naročnike Telekoma Slovenije od zdaj tudi Sportklub Golf in še šest drugih TV-programov

V programsko shemo so dodali še programe N1, Grand 1, Grand 2, OK Bambino, Orlando kids ter Lov in Ribolov.

Več kot 300 TV-programov (od tega 45 v visoki loččljivosti HD), ogled za nazaj do sedem dni - tudi na zaslonih računalnikov ter pametnih telefonov in ostalih mobilnih naprav, in več videotek za dodatne TV-vsebibne na zahtevo so na voljo naročnikom televizije Telekoma Slovenije
Več kot 300 TV-programov (od tega 45 v visoki loččljivosti HD), ogled za nazaj do sedem dni - tudi na zaslonih računalnikov ter pametnih telefonov in ostalih mobilnih naprav, in več videotek za dodatne TV-vsebibne na zahtevo so na voljo naročnikom televizije Telekoma Slovenije Foto: Thinkstock

Dva izmed teh sedmih novih programov, ki so z današnjim dnem vključeni v programsko shemo za naročnike Telekoma Slovenije, sta na voljo tudi v ločljivosti HD – to sta N1 in Sportklub Golf.

Ob vklopu dodatnih sedmih programov v programsko shemo se naročnine za pakete s televizijo, ki jih ponuja Telekom Slovenije, ne bodo povišale.

novi programi

Priljubljene oddaje takrat, ko jih želijo gledalci

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko izbirajo med več kot 300 televizijski programi, od tega jih je 45 v visoki ločljivosti (HD). Uporabniško izkušnjo bogatijo napredne funkcije, kot je Ogled nazaj do sedem dni – ta uporabnikom omogoča ogled vsebin, ko jim najbolj ustreza, tudi po tem, ko se te oddaje predvajajo v rednem sporedu.

Ogled oddaj v rednem sporedu ali za nazaj do sedem dni je mogoč tako na zaslonih televizijskih sprejemnikov kot, zahvaljujoč storitvi TVin, na zaslonih računalnikov ter pametnih telefonov in drugih mobilnih naprav. O priljubljenosti in uporabnosti storitve Ogled nazaj zgovorno pove podatek, da jo uporablja že več kot 75 odstotkov naročnikov televizije Telekoma Slovenije.

Za vse, ki jim v tako bogati programski ponudbi vendarle zmanjka vsebin, ki bi si jih želeli ogledati, so na voljo še videoteka DKino in naročniške videoteke Pickbox, Voyo, Minimax+  ter HBO OD in HBO GO z mnogo dodatnimi TV-vsebinami na zahtevo, so še sporočili iz Telekoma Slovenije.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano