SiolNET. Digisvet Novice
0,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Drugi krog izbora za Naj mobitel

Z vašimi glasovi do zmagovalcev – kateri so naj mobiteli?

0,93

termometer

mobilni telefon kopalke
Vaši glasovi bodo odločali, kateri telefoni bodo naj telefoni letošnjega izbora. Foto: Getty Images

Glasovanje bralcev za naziv naj mobitel in za zmagovalce sedmih posameznih naj kategorij je zaradi razmer povezanih z epidemijo podaljšano do 7. aprila. Z glasovanjem za svoje favorite bodo tisti, ki se jim bo ob žrebu po zaključku glasovanja nasmehnila sreča, dobili tudi eno od praktičnih nagrad.

V prvem krogu glasovanja za naj mobitel ste nam posredovali svoje predloge. Tiste, z največ glasovi, smo uvrstili v drugi krog izbora za naj mobitel, nekatere od njih pa smo razvrstili tudi v več podkategorij: najboljši nakup, najzmogljivejši mobitel, damski mobitel, moški mobitel, poslovni mobitel, mobitel za najmlajše in najboljša mobilna kamera.

Ena od kategorij izbora je tudi naj mobitel za najmlajše. Ena od kategorij izbora je tudi naj mobitel za najmlajše. Foto: Getty Images

Glasujete lahko do sredine marca

Na vrsti ste vi, bralci – do vključno ponedeljka, 23. marca, do polnoči, lahko preko spletnega obrazca oddate svoj glas za velikega zmagovalca, ki bo prejel naziv Naj mobitel ter tudi za zmagovalce vsake, zgoraj naštete, kategorije.

Glasovanje naj bi sprva potekalo do ponedeljka, 16. marca, a je bilo zaradi razmer povezanih z epidemijo koronavirusa podaljšano do 7. aprila 2020 do 9:00. Žreb nagrajencev bo potekal 24. marca ob 9. uri. Izžrebani nagrajenci bodo o nagradah obveščeni po e-pošti.   

 

Poleg bralcev bo svoj izbor predstavila tudi tričlanska žirija (dva predstavnika uredništva Siol.net in zunanji član). Glasovi bralcev bodo končni uvrstitvi prispevali 80 odstotkov, glasovi žirije pa 20 odstotkov.

Mobilni telefon, ženska Digisvet Kandidate imamo, na vrsti je glasovanje
Vse o nagradni igri, povezani z glasovanjem, lahko preberete v pravilih in pogojih.

V naslednjih dneh bomo predstavili vse nominirance, večino pa smo jih že podrobneje opisali tudi v naši rubriki Digisvet/Vtisi – oglejte si nominirance z vtisi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin