Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Petek,
20. 3. 2015,
15.35

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Telekom Slovenije mobilna telefonija

Petek, 20. 3. 2015, 15.35

8 let

Z isto naročnino do pet mobilnih številk

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Paket Neomejeni D v domačem mobilnem omrežju predvideva neomejene klice, kratka in večpredstavna sporočila v vsa slovenska omrežja ter neomejen prenos podatkov.

Ta paket je prvi v Sloveniji, ki omogoča uporabo do pet mobilnih številk na enem naročniškem razmerju, vse pa so deležne enakih ugodnosti neomejene domače mobilne komunikacije. Pri petih uporabnikih znaša mesečna naročnina za vsakega 15,99 evra oziroma skupaj 79,95 evra. Ta skupni znesek pa je mogoče dodatno znižati za šest evrov ob hkratni uporabi skupnega računa za izbrane pakete internetnih storitev SiOL, kar pomeni, da v tem primeru znaša posamezna mesečna naročnina 14,79 evra. Več uporabnikov, nižja posamezna mesečna naročnina Osnovna mesečna naročnina mobilnega paketa Neomejeni D za enega uporabnika znaša 39,95 evra, za vsakega naslednjega, ki se priključi temu naročniškem razmerju (do skupaj največ pet uporabnikov), znaša doplačilo k mesečni naročnini deset evrov.

To pomeni, da pri dveh naročnikih v istem naročniškem razmerju Neomejeni D znaša mesečna naročnina za vsakega 24,98 evra, pri treh 19,98 evra, pri štirih 17,49 evra in pri petih 15,99 evra. V primeru skupnega računa s storitvami SiOL je ta znesek še nižji: 21,98 evra za vsakega pri dveh uporabnikih, 17,98 evra pri treh, 15,99 evra pri štirih in 14,79 evra pri petih naročnikih. Enoten račun, enotne ugodnosti, enotna kvota pravične porabe Ker ne glede na število vključenih uporabnikov gre za eno naročniško razmerje, se skupen strošek poravna z enim samim mesečnim računom, kar je za uporabnike prihranek časa in stroškov plačilnega prometa.

Skupna je tudi količina, pri kateri stopi v veljavo načelo pravične rabe: če v posameznem obračunskem obdobju uporabniki presežejo skupaj 15 gigabajtov prenesenih mobilnih podatkov v domačem omrežju, jim bo do konca tega obdobja hitrost prenosa podatkov zmanjšana, z začetkom novega obračunskega obdobja pa bodo znova lahko uporabljali polno razpoložljivo hitrost.

Ne spreglejte