SiolNET. Digisvet Novice
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Za dva: nov naročniški paket mobilne telefonije Telekoma Slovenije

V dvoje je lepše

0,08

termometer

ljubezen, par, valentinovo
Skupni račun, a vsakomur v paru svoje ugodnosti - Za dva je nov nmobilni paket Telekoma Slovenije. Foto: Getty Images

Mobilni paket Za dva omogoča sklenitev dveh naročniških razmerij na skupnem računu, pri čemer ima vsako naročniško razmerje svoje ločene količine mobilnega podatkovnega prenosa.

Vsako od razmerij v paketu Za dva v domačem mobilnem omrežju vključuje neomejene pogovore in sporočila v vsa slovenska omrežja, v omrežjih držav Evrotarife (Evropska unija in Norveška, Liechtenstein in Islandija) pa neomejene pogovore in sporočila znotraj tega območja (in seveda tudi v Slovenijo).

Telekom Slovenije, Vse dobro Digisvet Vse dobro: mobilni paket leta 2019 Telekoma Slovenije z ogromno podatkovnega prenosa v domačem omrežju potovanje, letališče Digisvet Platinum A in Platinum B: nova naročniška mobilna paketa Telekoma Slovenije za tiste, ki morajo imeti vse

Vsak mesec 40 gigabajtov doma, od tega skoraj sedem na območju Evrotarife

V domačem mobilnem omrežju prejme vsak naročnik v paru 40 gigabajtov mobilnega prenosa podatkov s hitrostmi do 150 megabitov v sekundi v smeri do uporabnika in 50 megabitov v sekundi v obratni smeri.

Del te podatkovne kvote, natančneje 6.715 megabajtov, je vsakemu v paru na voljo brez doplačila tudi v omrežjih držav Evrotarife.

Samsung Galaxy Watch LTE Digisvet Telekom Slovenije edini s podporo eSIM pri nas

Vsakemu v paru svoje ugodnosti in pravica do akcijskega nakupa

Mesečna naročnina za posamezen paket v paru Za dva je 18 evrov, to je skupaj 36 evrov, ker morata biti obe razmerji sklenjeni hkrati in na skupnem računu. Mladim do 31. leta se mesečna naročnina posameznega paketa zniža za dva evra, so še sporočili s Telekoma Slovenije.

Poleg ugodnosti, ki jih vsak paket v paru koristi samostojno, lahko tudi vsak naročnik v paru samostojno izkoristi ponudbo akcijskega nakupa telefona.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin