SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

TIDAL je tu – najboljši zvok, ki te spremlja povsod, odslej pri Telemachu

Oglasno sporočilo

TIDAL, vodilna globalna storitev pretočne glasbe in zabave, je od danes na voljo vsem Telemachovim uporabnikom.

tidal

Telemachovi uporabniki lahko odslej dostopajo do več kot 70 milijonov skladb vseh zvrsti tuje in domače glasbe, na tisoče skrbno izbranih glasbenih seznamov predvajanja, 250 tisočim videoposnetkov v najvišji kakovosti – vse brez oglasov, tudi brez internetne povezave. Člani lahko dostopajo do TIDAL na številnih napravah, vključno s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki, namiznimi računalniki, pametnimi televizorji in prek naprav Bluetooth.

Poleg vrhunskega zvoka, ki ga ponuja TIDAL Premium, je naročnikom na voljo tudi različica HiFi za kakovost brez izgub in posnetke v formatih Master Quality Audio, Sony 360 Reality Audio in Dolby Atmos. Na voljo so tudi družinski paketi za do šest družinskih članov.

TIDAL ponuja prilagojena glasbena priporočila in uporabnikom omogoča ustvarjanje lastnih seznamov. Poleg glasbe so na voljo tudi ekskluzivne videovsebine, glasbeni videoposnetki, tudi nastopi glasbenih zvezd v živo, intervjuji, podcasti, poslušanje novih albumov, srečanja z ustvarjalci.

Za uporabnike Telemachovih fiksnih paketov EON Premium in mobilnih paketov NAJVEČ je TIDAL Premium vključen v storitev. Je pa za vse uporabnike, ki do 31. avgusta 2021 sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za katerikoli paket EON ali VEČ, uporaba storitve TIDAL Premium na voljo promocijsko, in sicer za čas trajanja pogodbene obveznosti, to je 24 mesecev.

Naročnik oglasne vsebine je Telemach.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin