Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 6. 2019,
11.22

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Natisni članek

mobilna telefonija presenečenje brat Telekom Slovenije

Ponedeljek, 17. 6. 2019, 11.22

4 leta, 10 mesecev

Telekom Slovenije presenetil bratca s Ptuja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98
Telekom Slovenije | Foto STA

Foto: STA

V Telekomu Slovenije so letos spomladi v svojo mobilno ponudbo dodali pakete z imenom Naj, medtem ko so paketi za fiksne storitve Neo na voljo od decembra lani. Kmalu po predstavitvi projekta na trgu pa je Telekom Slovenije prek Facebooka izvedel, da imata osem- in desetletni bratec iz okolice Ptuja prav takšni imeni. 

Redaers Digest, podelitev nagrad 2019.
Novice Telekom Slovenije prejel nagrado za najbolj zaupanja vredno znamko #foto

V petek, 14. junija, sta bratca v spremstvu sošolcev, staršev, dedkov in babic obiskala Telekomov center na Ptuju. Zaposleni so jih pričakali s tremi tortami in bratcema v sodelovanju s Samsungom darovali dva nova mobitela, ki sta si ju bratca izjemno želela. Oba sta tako dobila telefon Samsung A40 in mobi kartico.  Z nasmeškom na obrazu sta Nai (levo) in Neo (desno) pozirala s svojim novim telefonom Samsungom A40. | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Z nasmeškom na obrazu sta Nai (levo) in Neo (desno) pozirala s svojim novim telefonom Samsungom A40. Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Ker gre za simpatično naključje, so ju na Telekomu Slovenije želeli spoznati, ob tem pa so jima zaposleni pripravili tudi majhno presenečenje. 

Obiskovalce je pričakalo sladko presenečenje. | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Obiskovalce je pričakalo sladko presenečenje. Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

Simpatičen petek v družbi bratcev

Za varno uporabo mobitela so jima zaposleni predstavili nekaj najpomembnejših stvari, skupaj s starši pa sta podpisala tudi Mojo prvo pogodbo, s katero so opredelili pravila uporabe mobilne naprave. 

Bratca in starše sta sprejela predstavnika Telekoma Slovenije in Samsunga. | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Bratca in starše sta sprejela predstavnika Telekoma Slovenije in Samsunga. Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

Kot so povedali zaposleni v Telekomovem centru na Ptuju, so jim obiskovalci polepšali dan. "Preživeli smo zelo simpatičen petek z zelo simpatičnima bratcema," so izjavili ob koncu dneva.

meritve, mobilno omrežje, kakovost, Ljubljana, Slovenija, LTE/4G
Novice Nova potrditev: najboljše mobilno omrežje v Sloveniji ima Telekom Slovenije
Ne spreglejte