SiolNET. Digisvet Novice
0,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Telekom Slovenije presenetil bratca s Ptuja

0,98

termometer

Telekom Slovenije
Foto: STA

V Telekomu Slovenije so letos spomladi v svojo mobilno ponudbo dodali pakete z imenom Naj, medtem ko so paketi za fiksne storitve Neo na voljo od decembra lani. Kmalu po predstavitvi projekta na trgu pa je Telekom Slovenije prek Facebooka izvedel, da imata osem- in desetletni bratec iz okolice Ptuja prav takšni imeni. 

Redaers Digest, podelitev nagrad 2019. Novice Telekom Slovenije prejel nagrado za najbolj zaupanja vredno znamko #foto

V petek, 14. junija, sta bratca v spremstvu sošolcev, staršev, dedkov in babic obiskala Telekomov center na Ptuju. Zaposleni so jih pričakali s tremi tortami in bratcema v sodelovanju s Samsungom darovali dva nova mobitela, ki sta si ju bratca izjemno želela. Oba sta tako dobila telefon Samsung A40 in mobi kartico.  Z nasmeškom na obrazu sta Nai (levo) in Neo (desno) pozirala s svojim novim telefonom Samsungom A40. Z nasmeškom na obrazu sta Nai (levo) in Neo (desno) pozirala s svojim novim telefonom Samsungom A40. Foto: osebni arhiv Ker gre za simpatično naključje, so ju na Telekomu Slovenije želeli spoznati, ob tem pa so jima zaposleni pripravili tudi majhno presenečenje. 

Obiskovalce je pričakalo sladko presenečenje. Obiskovalce je pričakalo sladko presenečenje. Foto: osebni arhiv

Simpatičen petek v družbi bratcev

Za varno uporabo mobitela so jima zaposleni predstavili nekaj najpomembnejših stvari, skupaj s starši pa sta podpisala tudi Mojo prvo pogodbo, s katero so opredelili pravila uporabe mobilne naprave. 

Bratca in starše sta sprejela predstavnika Telekoma Slovenije in Samsunga. Bratca in starše sta sprejela predstavnika Telekoma Slovenije in Samsunga. Foto: osebni arhiv

Kot so povedali zaposleni v Telekomovem centru na Ptuju, so jim obiskovalci polepšali dan. "Preživeli smo zelo simpatičen petek z zelo simpatičnima bratcema," so izjavili ob koncu dneva.

meritve, mobilno omrežje, kakovost, Ljubljana, Slovenija, LTE/4G Digisvet Nova potrditev: najboljše mobilno omrežje v Sloveniji ima Telekom Slovenije

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin