Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Ponedeljek,
2. 9. 2013,
14.45

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Telekom Slovenije

Ponedeljek, 2. 9. 2013, 14.45

8 let

Telekom Slovenije: LTE za vse

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Storitve Telekomovega mobilnega omrežja četrte generacije so od danes na voljo vsem njihovim uporabnikom mobilne telefonije, torej tudi predplačnikom.

Ko je pred približno pol leta Telekom Slovenije začel komercialno ponudbo omrežja Mobitel LTE/4G, je bila ta na voljo samo rednim naročnikom. Danes je ta ločnica med njimi in predplačniki postala preteklost.

Enaki pogoji za naročnike in predplačnike Telekom Slovenije je kot prvi slovenski operater in eden izmed prvih na svetu odprl svoje omrežje LTE tudi predplačnikom. Najhitrejši mobilni prenos podatkov jim je na voljo v okviru obstoječih paketov predplačniškega mobilnega interneta, in sicer kot brezplačna dodatna storitev, ki si jo vklopijo po želji. Pogoji uporabe hitrega prenosa podatkov v omrežju LTE/4G in način vklopa so enaki tako za predplačnike kot tudi za naročnike. V ustrezni napravi, ki podpira omrežje LTE, mora biti kartica USIM uporabnika, ki ima vklopljeno storitev Hitri internet LTE/4G. Če storitev še ni vklopljena, jo predplačniki lahko vklopijo s ključno besedo LTE, ki jo v kratkem sporočilu (SMS) pošljejo na številko 1918, ali na portalu moj.telekom.si.

Pokritost s signalom omrežja Mobitel LTE/4G raste in zdaj obsega 55 slovenskih krajev, v katerih živi skoraj polovica slovenskega prebivalstva.

Primerno tudi za goste v Sloveniji Današnje novosti bodo zelo veseli vsi tisti, ki mobilni internet uporabljajo le občasno in so se zato odločili za predplačniško ponudbo. Med njimi so tudi obiskovalci Slovenije, ki želijo zanesljiv in zmogljiv mobilni internetni dostop po vsej državi. En dan internetnega dostopa v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije stane dva evra, 30 dni deset evrov, za 20 evrov je dostop omogočen 100 dni, uporabijo lahko začetni paket, ki vsebuje samo kartico SIM za 9,90 evra, za 70 evrov več pa bodo dobili še mobilno dostopno točko ZTE MF60 uFi, eno od treh dostopnih točk za omrežje LTE v Mobitelovi ponudbi.

Obogatena Mobitelova ponudba naprav za LTE Za domače uporabnike, ki ne želijo naročnine, je Telekom Slovenije ob uvedbi ponudbe LTE za predplačnike predstavil nov paket, ki v e-trgovini omogoča nakup USB LTE-modema Huawei E3276 za 99 evrov. V splošni ponudbi naprav LTE so tudi nov tablični računalnik Samsung Galaxy TAB 3 8.0 LTE, pametni telefon Samsung Galaxy S4 Active, odporen proti vodi in prahu, ter mobitel Samsung Galaxy S4 Zoom z zmogljivim fotoaparatom.

Ne spreglejte