Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 7. 2012,
13.29

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 5. 7. 2012, 13.29

3 leta, 8 mesecev

Skenirajte položnico z mobilno aplikacijo mBank@Net in se potegujte za pametni telefon HTC One X!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Bi radi privarčevali čas in denar ter hkrati osvojili pametni telefon HTC One X? Sodobna in napredna mobilna banka Nove KBM nudi vse to.

Do 15. 8. 2012 si naložite mobilno aplikacijo mBank@Net, skenirajte položnico na tiskanem oglasu Nove KBM ali katerokoli drugo položnico in sledite navodilom v aplikaciji. Z malo sreče bo vaš eden izmed 15 pametnih telefonov HTC One X. Pravila nagradne igre in dodatne informacije poiščite na mbankanet.pripravi.se. Nova KBM je razvila mBank@Net – sodobno in napredno mobilno banko, ki nudi udobno, varno in ugodnejše bančno poslovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vse leto. Ali ste se pred odhodom na izlet spomnili, da ste pozabili plačati položnice, vaši prijatelji pa vas že nestrpno čakajo v avtu? Nič hudega, položnice vzemite s seboj in jih s pomočjo mobilne banke plačajte kar med vožnjo na sovoznikovem sedežu. Ko se sončite nekje na slovenski obali, vas opazuje navihan fant, ki je ravnokar ugotovil, da je ostal brez gotovine. Z mBank@Netom mu lahko pomagate najti najbližji bankomat. Ali je vaš pogled ujel usoden kos oblačila, vi pa ne veste, kakšno je stanje na vašem računu? Z mobilno banko lahko kadarkoli preverite stanje in ugotovite, ali je nakup izvedljiv. Sprostite se, mobilna banka mBank@Net je z vami vedno, tudi kadar nimate računalnika in kadar so bančne poslovalnice zaprte.

Plačevanje položnic še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno. Z napredno mobilno aplikacijo mBank@Net lahko odslej položnice preprosto skenirate, hitro in enostavno pa lahko opravljate tudi druga plačila ter sledite prometu na računih, karticah, Moneti, varčevanjih, depozitih in kreditih. Mimogrede lahko poiščete najbližji bankomat ali odprto poslovalnico, preverite aktualni menjalni tečaj ter opravljate druge bančne storitve.

Do mobilne banke mBank@Net lahko dostopajo vsi, ki imajo mobilno napravo z operacijskim sistemom Android. Uporabniki spletne banke Bank@Net jo lahko raziščejo v celoti, prijavijo se z uporabniškim imenom in geslom spletne banke in za hitrejši dostop v prihodnje nastavijo mGeslo. Skeniranje položnic, iskanje najbližjih bankomatov in odprtih poslovalnic ter preverjanje aktualnih menjalnih tečajev je z mobilno aplikacijo mBank@Net na voljo tudi nekomitentom Nove KBM in neuporabnikom spletne banke.

Identifikacija uporabnika je enostavna, poslovanje v mBank@Netu pa enako varno kot v spletni banki Bank@Net.

Mobilna banka mBank@Net je brezplačna, za njeno uporabo ni treba plačati mesečnega nadomestila, strošek predstavlja le prenos podatkov po veljavnem ceniku mobilnega operaterja.

mBank@Net je zaenkrat na voljo uporabnikom operacijskega sistema Android, ki si lahko aplikacijo naložijo na naslovu mbankanet.pripravi.se, Google Play ali s skeniranjem QR-kode na aktualnih tiskanih oglasih Nove KBM, jeseni 2012 pa bo na voljo tudi za mobilne telefone z operacijskim sistemom iOS.

Sezite v žep po mobilno banko, ki jo imate vedno pri roki!

Ne spreglejte