SiolNET. Digisvet Novice
1,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Meritve obiskanosti slovenskih spletnih strani za december 2016

Siol.net v vrhu najbolj obiskanih spletnih strani

1,15

termometer

Decembrske meritve obiskanosti spletnih strani (MOSS) so Siol.net uvrstile na drugo mesto, med prvih enajst pa so še tri digitalne izdaje družbe TSmedia: najdi.si, bizi.si in itis.si.

Med enajst najbolj obiskanih slovenskih spletnih strani so se tudi decembra uvrstile še tri spletne strani, ki jih tako kot Siol.net izdaja družba TSmedia. Med enajst najbolj obiskanih slovenskih spletnih strani so se tudi decembra uvrstile še tri spletne strani, ki jih tako kot Siol.net izdaja družba TSmedia.

Digitalni medij Siol.net je v zadnjem mesecu lanskega leta obiskalo skoraj 38 odstotkov slovenske internetne populacije, to je več kot 485 tisoč edinstvenih obiskovalcev, ki so ustvarili več kot 42 milijonov ogledov strani, so med drugim pokazali najnovejši podatki MOSS.

Štirje v prvi enajsterici iz družbe TSmedia

Med enajst najbolj obiskanih slovenskih spletnih strani so se tudi decembra uvrstile še tri spletne strani, ki jih tako kot Siol.net, izdaja družba TSmedia. Siol.net (na drugem mestu), najdi.si (na osmem mestu), itis.si (na devetem mestu) in bizi.si (na 11. mestu) je v zadnjem lanskem mesecu obiskalo več kot 746 tisoč edinstvenih obiskovalcev, to je več kot 60 odstotkov slovenske internetne populacije, so še pokazale meritve MOSS za prejšnji mesec.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin