SiolNET. Digisvet Novice
0,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Junijsko merjenje obiskanosti spletnih strani (MOSS)

Siol.net tudi junija najbolj bran slovenski spletni medij

0,29

termometer

Siol.net, junij 2018

Po podatkih raziskave MOSS je Siol.net junija obiskalo 589.407 različnih uporabnikov, s čimer najbolj priljubljeni spletni medij nadaljuje zaporedje svojih uvrstitev na najvišji stopnički.

Junija je tako Siol.net, ki ga izdaja podjetje TSmedia, že četrti mesec zapored prepričal največ slovenskih spletnih bralcev, pri tistih, ki v internet dostopajo prek pametnih telefonov ali tablic, pa je Siol.net najbolj priljubljen še dlje.

Na drugem mestu raziskave MOSS je junija spletna stran rtvslo.si, na tretjem mestu pa 24ur.com.

Jarc: "Vsebine, ki so za bralce pomembne in privlačne"

"Prizadevna in strokovna ekipa Siol.net je nenehno na preži za aktualnimi in zanimivimi zgodbami. Zelo sem vesel, da slovenski bralci prepoznavajo in cenijo naše delo," je junijske rezultate komentiral odgovorni urednik Siol.net Blaž Jarc.

"Ponosni smo, da ne glede na letni čas in posebne dogodke ohranjamo svoje vodilno mesto, še naprej bomo z vsemi močmi in strokovnostjo ustvarjali vsebine, ki bodo za naše bralce pomembne in privlačne."

Siol.net logo

Spletna stran Siol.net je prilagojena za najboljši prikaz na vseh zaslonih, od pametnih telefonov do televizijskih zaslonov.

Omrežje TSmedia tudi tokrat z največjim spletnim medijskim dosegom v Sloveniji

Poleg prvouvrščenega spletnega medija Siol.net izdaja podjetje TSmedia tudi digitalnega poslovnega asistenta bizi.si, vstopno točko v slovenski splet najdi.si in interaktivni telefonski imenik itis.si, ki se vsi uvrščajo med 15 najbolj obiskanih spletnih mest v Sloveniji.

itis.si

Letošnji junij je zelo pomemben tudi za interaktivni telefonski imenik Slovenije itis.si, saj se je z velikim skokom za kar tri stopničke prvič uvrstil med prvih deset najbolj obiskanih spletnih strani – natančneje na deveto mesto.

Omrežje TSmedia, ki ga sestavljajo te štiri spletne strani in mediji, ima tako največji spletni medijski doseg v Sloveniji, ta znaša 742.763 različnih uporabnikov. Ravno ta največji medijski doseg v Sloveniji je najboljša priložnost za učinkovito spletno oglaševanje vsem, ki želijo biti vidni na slovenskem spletu, so prepričani v podjetju TSmedia.

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • cuota / 13.07.2018. ob 08:06 0 0

    24 ur je padel s fige...

    0 0
delitve: 32
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin