Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 10. 2017,
9.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Siol.net

Sreda, 4. 10. 2017, 9.15

6 let, 6 mesecev

Siol.net bere največ Slovencev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Siol | Foto Siol.net

Foto: Siol.net

Spletni medij Siol.net je septembra postal najbolj bran slovenski spletni medij in tako prevzel mesto vodilnega med slovenskimi spletnimi mesti. Podatki raziskave, ki redno meri obiskanost slovenskih spletnih strani (MOSS), kažejo, da je Siol.net septembra obiskalo več kot 684 tisoč različnih obiskovalcev, kar je več kot polovica vseh slovenskih uporabnikov spleta. Siol.net je septembra tako zasedel prvo mesto na lestvici najbolj obiskanih spletnih strani.

Siol.net, ki ga izdaja podjetje TSmedia, tako prevzema prvo mesto med slovenskimi spletnimi mediji, TSmedia pa s tem dodatno krepi in utrjuje svoj medijski doseg. S spletnimi mesti Siol.net, bizi.si, najdi.si in itis.si tako TSmedia že dosega 878.299 različnih uporabnikov.

Siol.net odlikuje širok nabor najaktualnejših in najzanimivejših novic iz Slovenije in s sveta, ob tem pa bralcem prinaša tudi relevantne vsebine s področij športa, avtomobilizma, kulinarike, sveta znanih, zdrave prehrane in preostalih najnovejših trendov. Uredništvo Siol.net si prizadeva, da bralcem nenehno prinaša tudi pozitivne zgodbe o ljudeh ter njihovih izkušnjah in dosežkih, ki spreminjajo svet.

Ena od takšnih zgodb je septembra naravnost navdušila bralce Siol.net. Novica in videoprispevek, ki je nastal s pomočjo televizijske hiše Planet TV, o tem, kako je naš zlati košarkarski kapetan Goran Dragić s solzami v očeh za darilo prejel košarkarski dres legendarnega košarkarja Dražena Petrovića, sta med bralci Siol.net povzročila pravo evforijo. Članek je presegel rekorde branosti, uporabniki družbenih omrežij pa so ga med svojimi prijatelji in znanci delili več kot 26-tisočkrat. Članek je na Siol.net zbral več kot 335 tisoč ogledov, video pa je dosegel več kot 525 tisoč ogledov.

"Uredništvo Siol.net že od nekdaj postavlja zgodbe ljudi na prvo mesto. To so zgodbe, ki jih pišejo izkušeni novinarji in imajo med bralci pozitiven odziv. Pišemo na podlagi dejstev, analiz, podatkov in pravih informacij. Veseli me, da so to prepoznali tudi uporabniki spleta. Ta uspeh pa nas ne postavlja na cilj, temveč na mesto novega začetka. Tudi v prihodnje pripravljamo številne novosti in prav vsak dan bomo poskušali biti še boljši," ob tem poudarja odgovorni urednik Siol.net in Planet TV Blaž Jarc.

Siol.net odlikujejo sveža podoba, enotna in napredna uporabniška izkušnja na vseh zaslonih ter dodatne funkcionalnosti, ki bralca v trenutku seznanijo z vsemi najpomembnejšimi novicami dneva. Siol.net lahko spremljate vedno in povsod – od jutra do večera, doma in na poti.

Ne spreglejte