Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 10. 2020,
9.34

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Samsung Samsung Galaxy S20 FE

Četrtek, 8. 10. 2020, 9.34

3 leta, 6 mesecev

Samsung Galaxy S20 FE na voljo v Sloveniji

Oglasno sporočilo

Vrhunski pametni telefon, zasnovan na podlagi povratnih informacij uporabnikov, na voljo že od 649 evrov naprej.

Samsung S20 FE | Foto:

Nova posebna različica Galaxy S20 pametnega telefona, imenovana Fan Edition (FE), je od danes na voljo tudi v Slovenji. Galaxy S20 FE pametni telefon je zasnovan tako, da vključuje vse funkcije, ki so jih pripadniki generacije Z poudarili kot pomembne pri pametnem telefonu.

Galaxy S20 FE pametni telefon ponuja izjemno trojno kamero z umetno inteligenco, vrhunsko povezljivost in razširjen pomnilnik. Samsung je novi pametni telefon opremil s 4.500 mAH baterijo, ki lahko zdrži ves dan, in zmogljivim procesorjem, omogoča pa tudi Super hitro polnjenje – tako boste popolnoma brezskrbni, ne glede na to, kaj počnete ali kje ste.

Samsung S20 FE | Foto:

Galaxy S20 FE z velikimi slikovnimi senzorji in obdelavo več kadrov omogoča, da posnamete bogatejše in živahnejše posnetke – tudi pri šibki svetlobi. Obdelava več kadrov v Nočnem načinu z integracijo sličic, ki temelji na umetni inteligenci, stabilizira gibanje, tako bodo vaši posnetki vedno vrhunski. Izjemni 16,51-centimetrski brezkončni-O zaslon s kakovostjo slike Full HD+ in hitrostjo osveževanja 120 Hz zagotavlja bolj poglobljeno izkušnjo ter zabavnejše igranje, predvajanje vsebin in videoklice.

Elegantno zasnovani pametni telefon pa je na voljo v šestih trendovskih odtenkih z gladkim mat zaključkom, od močnih in drznih do subtilnih in klasičnih barv. Uporabniki lahko izbirajo med nebeško rdečo, nebeško oranžno, nebeško lila, nebeško zeleno, nebeško modro in nebeško belo barvo. Odlikuje ga teksturiran učinek meglice, zato bodo prstni odtisi po uporabi manj vidni.

Samsung S20 FE | Foto:

Za pripadnike generacije Z je zelo pomembna tudi družbena odgovornost, zato ima Galaxy S20 FE tudi vnaprej nameščeno Samsung Global Goals aplikacijo, ki združuje uporabnike iz 170 držav in jim pomaga doseči skupne cilje do leta 2030. Zahvaljujoč skupnosti Galaxy in uporabi aplikacije je Samsung zbral že več kot milijon dolarjev donacij za Razvojni program Združenih narodov.

Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-s20/galaxy-s20-fe/.


Naročnik oglasnega sporočila je Samsung GMBH, podružnica v Ljubljani

Ne spreglejte