Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 7. 2018,
10.47

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Telemach PR članek

Torek, 31. 7. 2018, 10.47

5 let, 8 mesecev

Prepolovite svoje mesečne stroške!

Oglasno sporočilo

Plačevanje mesečnih računov verjetno ni vaše najljubše opravilo. Razmišljate, kje in kako bi lahko prihranili kakšen evro? Določen znesek vsak mesec odštejemo tudi za telekomunikacijske storitve, ki nam zagotavljajo nemoten dostop do interneta, brezskrbno mobilno in telefonsko komunikacijo ter ogled najljubših televizijskih vsebin. Vse to lahko pri Telemachu zdaj dobite po polovični ceni! Ne zamudite izjemne akcije, ki so jo v podjetju pripravili, ko so presegli 500 tisoč mobilnih uporabnikov.

Telemach | Foto:

Z jasno vizijo in profesionalnimi storitvami, ki jim zaupa že pol milijona mobilnih uporabnikov, Telemach velja za prvo izbiro v Sloveniji, preprosta in pregledna ponudba mobilnih paketov družine VEČ pa vedno znova prepriča s svojimi prednostmi. Paketi VEČ, ki jih odlikujejo velika količina prenosa podatkov, možnost spremljanja najljubših televizijskih vsebin s storitvijo EON ter brezžični omrežji UNIFI in UNIFI TRAVEL, prepričajo različne generacije in izpolnjujejo široka pričakovanja uporabnikov.

Telemach | Foto:

Veliko prelomnico pol milijona mobilnih uporabnikov Telemach praznuje skupaj z vami, saj vsem novim naročnikom za prvo leto sklenjenega razmerja ponuja 50 odstotkov nižjo naročnino na pakete družine VEČ in fiksne trojčke.

Zagotovite si najboljše storitve po polovični ceni!

Storitve ogleda televizije, uporabe interneta ter fiksne in mobilne telefonije so od zdaj pri Telemachu za vse nove naročnike občutno ugodnejše, saj je mesečna naročnina Telemachovih fiksnih trojčkov in mobilnih paketov VEČ prepolovljena! V Telemachu so se za drzno potezo in razpolovitev cen naročniških paketov odločili zaradi doseženega pol milijona mobilnih uporabnikov, ugodnost pa namenili tudi na fiksnem delu storitev.

Telemach | Foto:

Izberite enega izmed najbolj prodajanih mobilnih paketov VEČ in/ali fiksni trojček, ki ga boste prvo leto plačevali po 50 odstotkov nižji ceni. A pohitite, akcija velja le do konca avgusta!

Kako prepoloviti svoje mesečne stroške, si oglejte tukaj.


Naročnik oglasne vsebine je Telemach. 

Ne spreglejte