SiolNET. Digisvet Novice
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Še en Telekomov center v novi podobi

Prenovljen Telekomov center v Novem mestu odprl svoja vrata

0,30

termometer

 | Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek

V središču dolenjske prestolnice na Novem trgu so zdajšnjim in bodočim uporabnikom vseh storitev Telekoma Slovenije na voljo sodobno opremljeni predstavitveni prostori in svetovanje strokovnih svetovalcev.

V Telekomovem centru Novo mesto bodo tako še preglednejše predstavili celotno ponudbo svojih mobilnih in fiksnih storitev tako za zasebno kot tudi poslovno uporabo ter pestro ponudbo pripadajočih uporabniških naprav, so prepričani pri največjem slovenskem telekomunikacijskem operaterju.

Na Dolenjskem največ zanimanja za mobilne naprave in televizijske storitve

"Zlasti smo veseli prenovljenega kotička SiOL, v katerem smo pripravili vse potrebno za predstavitev ponudbe internetnega dostopa, sodobne televizije in telefonije. Na Dolenjskem je sicer največ povpraševanja po zmogljivih mobilnih napravah in storitvah televizije," je odprtje prenovljenih novomeških prostorov pospremila vodja tamkajšnjega Telekomovega centra Mirjana Činkole Črček.

Svetovalke in svetovalci v prenovljenih prostorih Telekomovega centra Novo mesto | Foto: Bojan Puhek Svetovalke in svetovalci v prenovljenih prostorih Telekomovega centra Novo mesto Foto: Bojan Puhek

V prodajni ponudbi Telekomovih centrov so poleg mobilnih naprav (mobitelov in tablic) tudi prenosni računalniki, televizorji in številni drugi izdelki ter pripadajoča oprema za učinkovito in uporabnikom privlačno komunikacijo in zabavo doma, na delovnem mestu in kjerkoli drugje, so še sporočili.

Telekomov center Novo mesto je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter ob sobotah od 8.00 do 12.30, poklicati pa jih je mogoče na številko 07 391 88 00 ali 041 700 214.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin