Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 10. 2015,
8.52

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

tiskanje advertorial

Torek, 6. 10. 2015, 8.52

2 meseca, 1 teden

Postrezite si na Printbox kioskih za ugodno barvno tiskanje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kadarkoli potrebujete hitro in enostavno tiskanje ali skeniranje poslovnih in osebnih dokumentov, se ozrite za rdeče-belimi kioski Printbox.

V Sloveniji vam je na voljo več kot 160 kioskov, ki vam omogočajo preprosto, ugodno in okolju prijazno tiskanje. Printbox storitve so namenjene vsem potrošnikom, poslovnim in starejšim, kakor tudi mlajši populaciji, dijakom in študentom, ki potrebujejo takšne storitve.

Na ulici lahko zdaj poleg hitre prehrane, nakupa kavice in časopisov tudi tiskate različne dokumente. Iz vaših prenosnih telefonov, tablic, računalnikov ali kar iz vaše pisarne naložite vaše dokumente za tisk v vaš Printbox uporabniški račun prek e-pošte, spletne strani Printbox, Printbox Android mobilne aplikacije, Printbox programa za Windows ali vašega USB ključka. Naložene dokumente nato natisnete na kateremkoli Printbox kiosku po vsej Sloveniji.

Skupaj z več kot 60.000 Printbox uporabniki varujemo okolje

Vsako leto zavržemo več kot 375 milijonov praznih tonerjev in kartuš. Zato so razvili nov sistem dovajanja barve tiskalnikom, ki omogoča konstanten dovod barv, in tako ne ustvarjajo plastičnih odpadkov. Tako pri Printboxu svojim uporabnikom omogočajo ne samo okolju prijazen, ampak tudi ugodnejši tisk.

Prihranki na času in denarju

Z uporabo Printbox storitev boste prihranili do 80% pri stroških barvnega tiskanja kakor tudi vaš čas, saj se vam ne bo treba ukvarjati z nakupi dragega potrošnega materiala, rezervnih delov, servisiranjem vaših tiskalnikov oziroma iskanjem in čakanjem na ponudnike servisnih storitev.

Printbox tiskanje v oblaku

Ustvarite si Printbox uporabniški račun in imejte dokumente vedno pripravljene za tiskanje. Dokumente naložite prek spletne strani sl.printbox.net/, lahko jih pošljete prek elektronske pošte, s pomočjo Printbox programa za Windows, Printbox Android mobilne palikacije ali pa jih preprosto dodate prek USB-ključa na samem Printbox kiosku.

Printbox kioskov je v Sloveniji že 160, ki jih uporablja že več kot 60 tisoč uporabnikov. Pridružite se jim tudi vi.

Ne spreglejte