Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 10. 2019,
9.54

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Samsung PR članek

Ponedeljek, 28. 10. 2019, 9.54

4 leta, 5 mesecev

Popravilo pametnega telefona v eni uri? Z družbo Samsung je to mogoče!

Oglasno sporočilo

Vaš pametni telefon deluje samovoljno – včasih se ugasne sam od sebe, drugič klicatelja ne slišite dobro ali pa se naprava ne odziva na dotik, ko jo najbolj potrebujete ... Nujno potrebuje servis, vendar si ne predstavljate, kako bi lahko nekaj dni preživeli brez svojega telefona.

Samsung | Foto:

Samsung je znova dokazal, da razume potrebe svojih uporabnikov, in ponudil še eno kakovostno ter učinkovito storitev. Če imate težave s svojim pametnim telefonom, vam ni več treba več dni čakati na popravilo - vaš Samsung pametni telefon bo popravljen že v 60 minutah. V primeru zahtevnejše okvare, ki zahteva popravilo daljše od ene ure, bo Samsung težavo odpravil v najkrajšem mogočem času in vam ponudil dostavo popravljene naprave na vaš domači naslov.

Če naprave ne morete osebno dostaviti, ne skrbite - Samsung vam ponuja servis od vrat do vrat. Vse, kar morate storiti, je, da pokličete Samsungov klicni center, Samsung pa bo poskrbel za prevzem naprave na vašem naslovu, popravilo in vračilo na želeni naslov. Vse to popolnoma brezplačno.

Samsung kot eden od največjih tehnoloških inovatorjev na svetu že pol stoletja utira pot v prihodnost in z zagotavljanjem vrhunskih, inovativnih izdelkov ter storitev spreminja življenja uporabnikov.

Naročnik oglasne vsebine je Samsung.

Ne spreglejte