SiolNET. Digisvet Novice
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Do aplikacij in zabavnih vsebin v trgovini Google Play brez kreditne kartice

Plačilo v trgovini Google Play odslej prek mesečnega računa Telekoma Slovenije

0,53

termometer

Telekom Slovenije v sodelovanju z družbo Google uvaja možnost plačila nakupov v trgovini Google Play neposredno prek mesečnega računa za opravljene komunikacijske storitve.

Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije so tako prvi v Sloveniji dobili možnost, da vse nakupe aplikacij, iger, filmov, glasbe in druge vsebine za svoje mobilne naprave z operacijskim sistemom Android, ki jih opravijo v trgovini Google Play, opravijo tudi, če nimajo plačilne ali bančne kartice oziroma je ne želijo razkriti.

Poravnava nakupov enkrat mesečno

Plačilo nakupov v trgovini Google Play prek mesečnega računa mobilnih storitev Telekoma Slovenije je za naročnike hitro in preprosto, obenem pa jim omogoča pregledno spremljanje vseh mesečnih stroškov uporabe njihovih mobilnih naprav na enem mestu, so še sporočili iz Telekoma Slovenije.

Pred prvim nakupom, ki bi ga želeli plačati prek mesečnega računa Telekoma Slovenije, uporabniki dodajo novo plačilno sredstvo in svoj račun Google povežejo s svojo mobilno številko. Ko sprejmejo pogoje uporabe, bodo imeli na voljo novo plačilno sredstvo (račun Telekoma Slovenije), katerega uporaba za naročnika nima dodatnih stroškov.

Sprva je na ta način mesečno mogoče poravnati zneske do 30 evrov, a to omejitev uporabnik lahko po svoji želji in presoji poviša ali zniža, so še pojasnili pri Telekomu Slovenije.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 15
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin