SiolNET. Digisvet Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Panasonic KX-TU301: ko je preprosta uporaba na prvem mestu

4

termometer

Mobitelova ponudba ne skrbi le za željne najnaprednejših mobilnih telefonov, temveč ima v mislih tudi tiste, ki sta jim zanesljivost in preprosta raba osnovnih storitev na prvem mestu.

Panasonic KX-TU301 je preprost mobilni telefon, zelo podoben stacionarnim telefonom istega proizvajalca. Podobnost se začne že na prvi pogled, saj je polnilec mobilnega telefona povsem primerljiv stojalom Panasonicovih stacionarnih brezvrvičnih telefonov. Nov Panasonicov mobitel je primeren predvsem za starejše uporabnike in vse tiste, ki od mobilnega telefona pričakujejo le osnovne storitve. Zanj bodo v Mobitelovi akcijski ponudbi ob vezavi za 24 mesecev odšteli le 1 evro, v primeru vezave za 12 mesecev pa 29 evrov. Odlike novega mobilnega telefona so velike tipke, številne različne ikone na zaslonu, jasen kontrast in preprosta navigacija in izbirniki – vse, kar omogoča uporabo že v nekaj sekundah, tudi tistim, ki v tehnologij niso vešči ali se vanje ne želijo poglabljati. Glasovna potrditev ukazov, sicer naprednejša funkcija, pa je dodatna varovalka, da bodo tudi tisti, ki slabše vidijo, zagotovo že v prvem poskusu izbrali pravo številko.

V izrednih razmerah pa tipka SOS omogoča samodejno vzpostavitev klica ali pošiljanje kratkega sporočila (SMS) na eno od petih vnaprej določenih številk. Prav tako bo dobrodošla možnost prostoročnega telefoniranja, za tiste s težavami s sluhom pa so poskrbeli tudi z možnostjo poljubne nastavitve frekvence slišnosti slušalke in združljivostjo delovanja s slišnimi aparati. Več informacij na www.telekom.si in www.mobitel.si in, kar je za ciljno skupino novega mobilnega telefona v Mobitelovi ponudbi najbrž še pomembnejše, pri svetovalcih v Telekomovih prodajnih centrih po vsej Sloveniji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin