Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 9. 2017,
13.14

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Honor 9

Natisni članek

pametni telefon Honor 9 advertorial

Ponedeljek, 25. 9. 2017, 13.14

2 meseca, 1 teden

Honor 9: pametni telefon za mlade in pogumne

Pametni telefoni: dokaz, da nas mladi lahko ogromno naučijo

Vsebino omogoča Honor 9
mladi, pametni telefon | Foto Honor

Foto: Honor

Če iščete nasvet za nakup dobrega in lepega pametnega telefona, ga poiščite pri mladostnikih, ki z njimi preživijo velik del vsakega svojega dneva in jih zato tudi dobro poznajo.

Priznajmo si, pametni mobilni telefoni so postali neločljivi del našega vsakdana. Zaupamo jim domala vse, od poslovne do zasebne komunikacije, od svojih osebnih podatkov do telefonskih številk in naslovov vseh, ki smo jih kdaj spoznali. So del naše identitete, so naše ogledalo in naš najzvestejši pomočnik.

A če si domišljamo, da odrasli vemo vse (ali vsaj večino) o tem, kaj se da vedeti o pametnih telefonih, se zelo motimo. Le poglejmo mladino in bomo videli, da s pametnimi telefoni znajo narediti še veliko več kot mi odrasli.

Kamera na pametnem telefonu Honor 9 bo ujela vsak trenutek dinamičnega življenja mladih - tudi ko osvetljenost motiva ni idealna. | Foto: Honor Kamera na pametnem telefonu Honor 9 bo ujela vsak trenutek dinamičnega življenja mladih - tudi ko osvetljenost motiva ni idealna. Foto: Honor

Največji strah mladih: če "smartfoun" ugasne

To nas najbrž niti ne bi smelo presenetiti, če vemo, koliko časa mladi preživijo s svojimi pametnimi mobilnimi telefoni in kako zelo navezani so nanje. Ne nazadnje, ne smemo spregledati, da današnja mladina – vsaj v našem delu sveta – niti ne pozna sveta brez mobilnega interneta in si ga najbrž niti ne more predstavljati.

Nedavna raziskava psihologov je pokazala, da se mladi bolj bojijo izpraznjenega mobilnega telefona kot lakote, naravnih nesreč ali vojne. Mnogi si preprosto ne želijo več zamisliti svojega vsakdana brez pametnega telefona.

Nedavna raziskava psihologov je pokazala, da se mladi bolj bojijo izpraznjenega mobilnega telefona kot lakote, naravnih nesreč ali vojne. Razumljivo, saj svojega pametnega telefona ne izpustijo kar tako iz rok. | Foto: Honor Nedavna raziskava psihologov je pokazala, da se mladi bolj bojijo izpraznjenega mobilnega telefona kot lakote, naravnih nesreč ali vojne. Razumljivo, saj svojega pametnega telefona ne izpustijo kar tako iz rok. Foto: Honor

Individualnost tudi prek pametnega telefona

S svojim pametnim telefonom klepetajo, si izmenjujejo fotografije, tekmujejo v virtualnem svetu, a se tudi učijo za šolo ali skrbijo, da bodo opravili vse svoje obveznosti. Bolje se spoznavajo, tudi takrat, ko iščejo svojo prvo (ali naslednjo) simpatijo. Družbeni mediji so njihov svet, ki jim pomaga krepiti svojo prisotnost tudi v realnem svetu.

Toda pametni telefoni so tudi način njihovega izražanja. Ozadje zaslona, melodija zvonenja, zaščitni ovitek – vse to in še več so načini, kako bodo izrazili, kaj jim je najljubše in kako bodo svojo individualnost že na prvi pogled pokazali vsem v svoji bližini.

Lovilec svetlobe: zadnja stran pametnega telefona Honor 9 je narejena iz mnogih tenkih plasti integriranega 3D-stekla. To ustvarja privlačno igro svetlobe, kot da bi jo ujel vsakokrat malo drugače | Foto: Honor Lovilec svetlobe: zadnja stran pametnega telefona Honor 9 je narejena iz mnogih tenkih plasti integriranega 3D-stekla. To ustvarja privlačno igro svetlobe, kot da bi jo ujel vsakokrat malo drugače Foto: Honor

Ko mladi postanejo najzahtevnejši ocenjevalci

Vsaka mladenka in vsak mladenič želi biti poseben, drugačen, opazen, predvsem pa neodvisen in pozitivno samosvoj. V ta namen morajo premikati meje in odstopati po kakšnem svojem dosežku – tudi pri tem jim lahko pomaga pametni telefon, ki zna slediti njihovim prizadevanjem. Če pa je pametni telefon ob tem še lep za oko, je opaznost njegovega lastnika zagotovljena.

Med mladimi in pogumnimi, ki jih je blagovna znamka pametnih telefonov Honor prepričala in navdušila, sta tudi skejter Timotej Lampe Ignjič ter atletinja in mis športa 2017 Manca Šepetavc kakor tudi mnogi drugi, ki s pametnim telefonom Honor pogumno živijo svojo mladost.

Mladi bodo tako svojo težko prigarano žepnino ali zaslužek prek dijaškega in študentskega dela zelo skrbno namenili prav svoji najpomembnejši lastnini – pametnemu telefonu. Ker jim tako veliko pomeni, ga bodo tudi zelo skrbno izbirali. Ustvariti všečen pametni telefon za kritične mlade uporabnike je zato poseben izziv.

Honor 9: edinstven za vsakega edinstvenega posameznika

Honor 9 je pametni telefon, ki združuje zanesljivost in drznost tako pri funkcionalnosti kot obliki. Spregledati ga preprosto ni mogoče, saj je po marsičem edinstven.

Njegova zadnja stran iz mnogih tenkih plasti integriranega 3D-stekla ustvarja privlačno igro svetlobe, kot da bi jo ujel vsakokrat malo drugače – tako, kot je drugačen tudi vsak posameznik.

Honor 9 je idealen spremljevalec za pogumne na njihovih poteh do novih dosežkov. | Foto: Honor Honor 9 je idealen spremljevalec za pogumne na njihovih poteh do novih dosežkov. Foto: Honor

Ne le zelo lep, tudi zelo pameten

A lepota ni edino, kar pri njemu pritegne. Ljubitelji fotografije, mladi in malo manj mladi enako, bodo navdušeni nad fotografijami, ki jih zna ustvariti dvojna kamera pametnega telefona Honor 9 v sodelovanju z vgrajeno programsko opremo za procesiranje posnetkov v najrazličnejših okoliščinah.

Zmogljivi gradniki tega visokotehnološkega pametnega telefona so jamstvo, da tudi ob najzahtevnejših opravilih, ki so zlasti za mlade nekaj povsem običajnega, ne bo omagal in da bo Honor 9 tudi najpogumnejše spremljal na njihovi poti.

Honor 9: edinstven pametni telefon za edinstvene mlade posameznike po letih in duši | Foto: Honor Honor 9: edinstven pametni telefon za edinstvene mlade posameznike po letih in duši Foto: Honor

Vrhunskost je družinska lastnost

Honor je sestrska blagovna znamka visokotehnološkega podjetja Huawei, ki se je pred kratkim zavihtel na drugo mesto po številu prodanih mobilnih telefonov v vsem svetu - še en dokaz, da sta blagovna znamka Honor in njen najnovejši predstavnik Honor 9 odlična izbira.

Zato ko naslednjič rabite res dober nasvet za kakovosten, zanesljiv in všečen pameten telefon, vprašajte mlade. Če bi tudi vi toliko časa preživeli s svojim pametnim telefonom, bi tudi vi vedeli, kaj je dober nasvet.

Ne spreglejte