SiolNET. Digisvet Novice
3,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Motnje omrežja: Telekom podarja 5 GB prenosa podatkov

3,73

termometer

Telekomunikacijski stolp, oddajnik, bazna postaja
(Slika je simbolična.) Foto: Thinkstock

V Telekomu Slovenije svojim naročnikom mobilnih paketov zaradi motenj v delovanju mobilnih storitev podarjajo 5 GB prenosa podatkov.

Zaradi občasnih motenj v delovanju mobilnih storitev, do katerih je prihajalo danes med 14.05 in 17.30, se v Telekomu Slovenije svojim uporabnikom iskreno opravičujejo. "Zato v znak opravičila vsem naročnikom mobilnih paketov v septembru podarjamo 5 GB prenosa podatkov," so zapisali.

"V Telekomu Slovenije se zavedamo, da je zanesljiva in brezhibna komunikacija v današnjem času izrednega pomena ter da naši uporabniki pričakujete dosegljivost kjerkoli in kadarkoli. Žal pa se tudi pri najsodobnejši tehnologiji še vedno lahko zgodi, da se v določenih okoliščinah obnaša drugače, kot si želimo in pričakujemo. V tovrstnih primerih se trudimo, da vsako situacijo čim hitreje normaliziramo. Danes je v našem omrežju prišlo do medsebojnih motenj med sistemi IP transportnega omrežja, ki se sicer dopolnjujejo," so zapisali.

telefon

Kot so še dodali, se vsak dan trudijo, da so celovit in zaupanja vreden partner, saj za nemoteno delovanje omrežja skrbijo tako na terenu kot v nadzorno-operativnem središču in s podpornimi operativnimi tehničnimi ekipami. S pomočjo najsodobnejše tehnologije in opreme 24 ur na dan in vse dni v letu pozorno spremljajo delovanje vsakega elementa omrežja.

"Hvala, da nam zaupate. In hvala, da delite svoje zgodbe v prvem omrežju v Sloveniji," so še zapisali.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin