Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 10. 2012,
9.39

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 16. 10. 2012, 9.39

3 leta, 8 mesecev

Nova KBM z najsodobnejšo mobilno banko mBank@Net

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Mobilna banka sedaj omogoča tudi skeniranje plačilnih nalogov, s katerim je plačevanje z mobilnim telefonom še enostavnejše.

Uporaba aplikacije, ki ima še druge praktične funkcionalnosti, je enostavna, hitra in varna. Imetniki pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android si lahko od danes naprej aplikacijo brezplačno prenesejo na spletnem mestu mbankanet.pripravi.se, v spletni trgovini Google Play ali skenirajo QR-kodo.

Številne varne možnosti uporabe omogočajo nove razsežnosti poslovanje z banko

Ena pomembnejših posebnosti aplikacije je enostavno plačevanje položnic oziroma plačilnih nalogov, ki za razliko od drugih mobilnih bank postopek skrajša tako, da uporabniki preprosto skenirajo OCR vrstico na plačilnem nalogu, aplikacija pa podatke samodejno prenese v obrazec plačilnega naloga. Uporabniki lahko z mobilno banko hitro opravijo tudi druga plačila ter imajo stalen pregled nad stanjem na računih, varčevanjih, depozitih in kreditih ter porabo s plačilnimi karticami ali z Moneto. Aplikacija prikaže tudi aktualno tečajnico, najbližji bankomat in poslovalnice Nove KBM, PBS in pošte ter njihove odpiralne čase.

Nova KBM postavlja in uresničuje trende na področju mobilnega bančništva

Nova KBM je vodilna finančna institucija na področju spletnega in mobilnega bančništva v Sloveniji. Že leta 2003 je banka skupaj z družbo Mobitel razvila Moneto, enoten in edini vseslovenski sistem plačevanja z mobilnikom. V letu 2004 je kot prva banka uvedla mobilno banko za pravne osebe EPP Mobile. Prvo različico mBank@Neta je uvedla leta 2009, v zadnjih dveh letih pa je kot prva banka v Sloveniji predstavila Moj denar, napredno analitično orodje v spletni banki Bank@Net in mobilno aplikacijo Varčevalnik. Mobilno bančništvo se bo vse bolj prepletalo z bančnim poslovanjem, zato bo banka tudi v prihodnje premišljeno razvijala tehnološko napredne ter za uporabnika koristne in varne storitve za poslovanje z mobilnikom.

Ne spreglejte