SiolNET. Digisvet Novice
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najnovejši Skype za Windows z nagajivo napako pri hipnem sporočanju

0

termometer

V različici 7.17.0.105 se v oknu za hipno sporočanje sporočila prikazujejo v napačnem vrstnem redu. Popravek je v izdelavi, premostitev pa je vrnitev na prejšnjo različico.

Najnovejša različica komunikacijskega programa Skype za računalnike z operacijskim sistemom Windows ima oznako 7.17.0.105 in je prišla v javnost pred nekaj tedni. V njej pa je žal hrošč, ki so ga zaznali te dni in prizadene predvsem tiste uporabnike, ki Skype uporabljajo za hipno sporočanje: sporočila se namesto v časovnem prikažejo v naključnem zaporedju, kar komunikacijo precej oteži.

Uporabniki različice za druge operacijske sisteme te težave do zdaj niso zaznali. Med čakanjem na popravek pomaga prejšnja različica Microsoft je omenjeno nevšečnost potrdil in zagotovil, da pripravljajo popravek, uporabnikom pa kot začasno rešitev predlagal ponovno namestitev prve nižje različice 7.17.0.104, katere namestitveni program najdete tudi tukaj. Skypu leto 2015 ne bo ostalo v najprijetnejšem spominu Manjše nadgradnje za Skype praviloma prihajajo enkrat ali dvakrat mesečno, s pojavom operacijskega sistema Windows 10 pa so se nevšečnosti in napake programa Skype občutno okrepile. Razvijalci komunikacijskega orodja Skype bodo želeli leto 2015 pozabiti tudi zaradi nesrečnega 21. septembra, ko se je Skype za nekaj ur sesul po vsem svetu: večina uporabnikov se sploh ni mogla prijaviti, preostalim pa so se vsi uporabniki prikazali kot odjavljeni in jih ni bilo mogoče poklicati.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin